טיולון פוקיט האם מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון פוקיט האם מומלץ?
    מור
    29/12/2018

קובי שלום, אני מכניסה את בני למשפחתון בגיל חצי שנה וצריכה לקנות טיולון שיהיה נוח לקיפול, לא יקר ומתקפל למשהו קטן כדי שאוכל להשאיר אותו בגן בלי לקחת הביתה חזרה כל בוקר. בעיקרון יש לי את העגלה והטיולון של אויסטר 2 ואני מאוד מרוצה ומתבאסת לקנות טיולון בהרבה כסף... רציתי לדעת מה מומלץ לדעתך עבורי? ולשאול ספציפית חגבי טיולון פוקיט? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון פוקיט האם מומלץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום מור,

אני פחות ממליץ עליו, לדעתי הגגון מאוד בסיסי ולא מתאים לאקלים בארץ, המושב לא יודע לשכב והגלגלים הקטנים + מבנה של 2 ידיות יוצרים טיולון פחות נוח לניוד.
    הייתי ממליץ על טיולון של מאמא שנמכר במחיר ביניים סביר לדעתי שיש בו גגון מעולה, מעקה, שכיבה טובה, נוחות ניוד טובה וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון פוקיט מומלץ?

מור
    31/12/2018

תודה רבה על המענה המהיר! רק לשם הבהרה...לגבי המלצתך, אתה מדבר על הטיולון mom נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום מור,

אכן כן, יש להם 2 דגמים לדעתי הדגם הזול בהחלט מספיק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו