מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה לאחים צמודיםעמית29/12/2018
היי קובי אשמח לעזרתך
מחפשת עגלת אחים בהפרש של שנה, כרגע יש לי את הבי 5 ואני לא רוצה להחליף למשהו מסורבל או כבד יותר. ראיתי את הבמפריידר קונקט וחשבתי אולי זה יכול להיות פיתרון טוב לעגלת אחים קלה וקומפקטית. בנוסף אשמח להמלצה למושב בטיחות מגיל שנה שהוא צר יחסית, יש לי את הציקו נקספיט שאני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מניחה שיש צרים ממנו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לשאלה הקודמת
עמית30/12/2018לא בטוחה שהייתי ברורה לגבי הכיסא, יש לי צ'יקו לילד הגדול (בן 3) ואני מחפשת נוסף שיתאים לקטן שבן 8 חודשים בידיעה שנצטרך בזמן הקרוב להכניס 3 כסאות לאוטו (או 2 כסאות וסל קל).
שוב תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/12/2018שלום עמית,
לגבי עגלה, כל מעבר מבי לעגלה כפולה = סירבול, אי אפשר להימנע מכך.
לגבי הקונקט, צריך לקחת בחשבון שלמרות שהיא קלה והקיפול קטן עדיין יש בה לא מעט סירבול, רוחב העגלה רחב ביותר כאשר מחברים 2 עגלות, לכן בכל מעבר יש לנתק את העגלה לשתיים, למרות שהיצרן מפרסם חיבור מגנטי קל, עדיין יש מתאם פלסטיק בחלק הקידמי שחייבים לחבר ודי מעצבן יהיה כל פעם להסתובב סביב העגלה לנתק ואז לחבר שוב.
אני הייתי ממליץ לבדוק את ביבה קוקו שהיא עגלת תאומים, היא יחסית קלה, הקיפול נוח וקומפקטי, המשקל סביר ודי קרוב לשל הבי, נוחות הניוד מעולה ועדיפה מהבי לרוב.
לגבי כיסאות, הייתי ממליץ לרכוש גרקו נאוטילוס לבן ה- 3 ואת הכיסא שלו להעביר לבן ה-8 חודשים כך תקבלו מושב צר ובטוח שישמש את הגדול גם כבוסטר ויחסוך מכם רכישה נוספת בעתיד (למרות שיהיה כאן משחק הכיסאות וסביר שהבוסטר שתרכשו לו כעת יעבור לצעיר והכיסא של הצעיר יעבור לתינוק ולגדול תרכשו משהו פשוט יותר).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



