המלצה לעגלה לאחים צמודים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לאחים צמודים
    עמית
    29/12/2018

היי קובי אשמח לעזרתך
    מחפשת עגלת אחים בהפרש של שנה, כרגע יש לי את הבי 5 ואני לא רוצה להחליף למשהו מסורבל או כבד יותר. ראיתי את הבמפריידר קונקט וחשבתי אולי זה יכול להיות פיתרון טוב לעגלת אחים קלה וקומפקטית. בנוסף אשמח להמלצה למושב בטיחות מגיל שנה שהוא צר יחסית, יש לי את הציקו נקספיט שאני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מניחה שיש צרים ממנו.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לאחים צמודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה לשאלה הקודמת

עמית
    30/12/2018

לא בטוחה שהייתי ברורה לגבי הכיסא, יש לי צ'יקו לילד הגדול (בן 3) ואני מחפשת נוסף שיתאים לקטן שבן 8 חודשים בידיעה שנצטרך בזמן הקרוב להכניס 3 כסאות לאוטו (או 2 כסאות וסל קל).
    שוב תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום עמית,

לגבי עגלה, כל מעבר מבי לעגלה כפולה = סירבול, אי אפשר להימנע מכך.
    לגבי הקונקט, צריך לקחת בחשבון שלמרות שהיא קלה והקיפול קטן עדיין יש בה לא מעט סירבול, רוחב העגלה רחב ביותר כאשר מחברים 2 עגלות, לכן בכל מעבר יש לנתק את העגלה לשתיים, למרות שהיצרן מפרסם חיבור מגנטי קל, עדיין יש מתאם פלסטיק בחלק הקידמי שחייבים לחבר ודי מעצבן יהיה כל פעם להסתובב סביב העגלה לנתק ואז לחבר שוב.
    אני הייתי ממליץ לבדוק את ביבה קוקו שהיא עגלת תאומים, היא יחסית קלה, הקיפול נוח וקומפקטי, המשקל סביר ודי קרוב לשל הבי, נוחות הניוד מעולה ועדיפה מהבי לרוב.

לגבי כיסאות, הייתי ממליץ לרכוש גרקו נאוטילוס לבן ה- 3 ואת הכיסא שלו להעביר לבן ה-8 חודשים כך תקבלו מושב צר ובטוח שישמש את הגדול גם כבוסטר ויחסוך מכם רכישה נוספת בעתיד (למרות שיהיה כאן משחק הכיסאות וסביר שהבוסטר שתרכשו לו כעת יעבור לצעיר והכיסא של הצעיר יעבור לתינוק ולגדול תרכשו משהו פשוט יותר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו