המלצה לעגלה משולבת עד 2000 ש"ח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה משולבת עד 2000 ש"ח
    אפרת
    30/12/2018

שלום,
    מחירי העגלות נראים לי בלתי נתפסים, האם קיימת עגלה איכותית הכוללת אמבטיה וטיולון במחיר שפוי של עד 2000 ש"ח ?
    איך העגלות של חברת twigi ?
    אני לא מחפשת "אופנה" ..
    תודה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום אפרת,

ראשית חשוב לציין שכן מקבלים איכות ברוב המקרים בעגלות יקרות יותר, יחד עם זאת אני לא בעד לטפס למחירים של 4000 ומעלה (אלא אם רוכשים מוצר גרמני כמו הרטן שלדעתי זו עגלה לכל החיים, כלומר תשרת כמה ילדים). שנית, בהרבה מקרים משלמים על מותג וכאן אני מסכים שאפשר למצוא מוצרים מקבלים שמגיעים לרמת איכות קרובה ובמחיר זול לעיתים משמעותית.
    על עגלות טוויגי אני פחות ממליץ, לדעתי ב-2000 ש"ח אפשר לרכוש עגלות איכותיות של מותגים טובים כמו ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפס סולה 2 או סירקל ראבנה 4 של איי.בי.סי דיזיין. את כולן ניתן לרכוש סביב ה-2000 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על מענה מהיר

אפרת
    31/12/2018

תודה רבה על מענה מהיר ,
    לא ידעתי שהסירקל ראבנה עולה עד 2000 ש"ח ,
    רציתי לשאול בנוסף על העגלה של סייבקס ,מדגם איריס , שכמובן ניתן להתאים אליה את הסלקל של סייבקס אטון ,
    אשמח לתגובתך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/12/2018

שלום אפרת,

הראבנה עולה סביב ה-2290-2190 ש"ח אך ניתן למצוא גם ב-2000.
    לגבי האייריס, לדעתי החיסרון הגדול הוא הטיולון שלא נשכב למצב שטוח כמו בשאר העגלות שציינתי, גם הגגון יחסית קטן לאקלים שלנו לפי דעתי.
    לגבי הסלקל, את האטון ניתן לחבר לכל העגלות שציינתי ובכלל לרוב העגלות בשוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו