מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לבת חצי שנה+יעל01/01/2019
אני רוצה לקנות עגלת טיולון שמתאימה מגיל לידה- שכיבה מלאה- בשל גיל הבת שלי.
אני מחפשת עגלה יציבה, לא כבדה מידי ולא קלה מידי (בסביבות ה9 ק"ג), עם סל גדול מתחת, צילון שמכסה, שיהיה אפשר לחבר אליה טרמפיסט- כדאי אך לא חובה (יש לי בת בת 2+), ידית אחת- יתרון, איכותית ואמינה.
התקציב שלי לעגלה הוא בסביבות ה1600 שח.
אשמח לשמוע על איזו עגלה אתה ממליץ לי..
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/01/2019שלום יעל,
ההמלצה שלי עד שנה היא לטיולון/עגלה דו כיווניים. לדעתי אין הרבה אופציות כאלו כטיולון ובטח בתקציב. אי לכך אני ממליץ על ביבה טאיטאי שהטיולון חד כיווני, חוץ מהחיסרון הזה עונה היטב לכל הדרישות שלך וגם קלה משמעותית מ- 9 ק"ג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לבת חצי שנה+
יעל02/01/2019ומבחינת יציבות היא מספיק יציבה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/01/2019שלום יעל,
מדובר בעגלה/טיולון ולכן היא יותר יציבה מכל טיולון. יחיד עם זאת עדיין מדובר במוצר קל ולכן יש להקפיד לא להעמיס דברים כבדים על ידית העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לבת חצי שנה+
יעל03/01/2019תודה רבה לך! ואם אגגיל את התקציב- אילו אפשרויות נוספות עומדות בפני שאתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/01/2019שלום יעל,
אני צריך לדעתי מהו התקציב ואז אוכל לתת אופציות.
יעל08/01/2019ייתכן שכבר אעדיף לקנות עגלה משולבת. התקציב יהיה כבר בין 2000- 3000 /(יכול לחרוג קצת מעל, כמו בן אשמח לכמה שיותר זולה). אסכם מה שחשוב חיי אמבטיה שתהיה מרווחת וטיולון- יציבה, סל גדול, קיפול כלפי פנים(עדיף), גגון שמכסה, לא עבדה מידי לאפשרות לחיבור לטרמפיסת. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/01/2019שלום יעל,
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שנכנסת לתקציב. יש טיולון דו כיווני, קיפול כלפי פנים, האמבטיה לא ענקית אך בהחלט סבירה בגודלה, גגון יחסית טוב. יחסית לרוב העגלות בסגנון לדעתי המושב שלה ושל הבי (שהרבה יותר יקרה) הוא המושב הכי יציב, תומך וארגונומי שיש.
אפשר גם לבדוק את ארמדילו פליפ אך האמבטיה יותר צרה והעגלה עצמה יותר כבדה, גם עונה היטב לשאר הדרישות וגם זולה יותר מהטייגר בייחוד בימי מבצעים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו רכשנו את הביבי בוס
עדי16/01/2019מאוד מרוצה מהאמבטיה . הבן שלי בן 4 חודשים ושוכב בה עדין מאוד בנוחות ( והוא תינוק גדול ושמנמן ) ונראה לי שנוכל להשאר בא עד סוף החורף .
הקיפול כלפי פנים ומאוד נוח .
לגבי הטיולון עוד לא בדקתי אבל בסך הכל נראה מאוד נוח . אהבתי בבי 5 שהזוית טוסיק יותר פנימית . . ובביבי בוס אהבתי שהגלגלים גדולים יותר ולכן הטיולון גבוה יותר מהבי
וההבדל המשמעותי במחיר בלי להתפשר על עגלה קומפקטית ונוחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)