סולה 2, סייבקס בליוס, סייבקס איריס או סייבקס מיוס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סולה 2, סייבקס בליוס, סייבקס איריס או סייבקס מיוס?
    נטלי
    05/01/2019

מאוד רציתי מיוס בהתחלה וירדתי ממנה בגלל הגלגלים הקטנים וחוסר התמיכה בגב (לדעתי). אשמח להכוונה מבין העגלות האחרות שציינתי או אם המיוס עדיפה עליהן? או משהו אחר בסגנון? את הארמדילו פליפ xt2 אין להשיג בארץ בשחור או אגוז (דיברתי עם היבואן) כי הxt3 תושק באפריל (המשוער שלי בתחילת מרץ אז לצערי לא אוכל לחכות לה).
    חשוב לי:
    עגלה קלה יחסית
    גלגלים טובים
    טיולון מתהפך ל2 הצדדים
    עגלה יפה יחסית
    אין הגבלת תקציב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום נטלי,

כל העגלות שציינת הן בסגנון אחר מהמיוס.
    הן בעלות גלגלים גדולים יותר, קיפול גדול יותר, הן עצמן גדולות יותר ולדעתי גם טיפה יותר נוחות לתינוק למעט האייריס.
    לדעתי מבין ה-3 הסולה עדיפה, היא היא והבליוס הכי נוחות בניוד גם בהשוואה למיוס, הסולה נוחה יותר לקיפול מהביליוס ולדעתי הטיולון שלה מעט יותר מוצלח לכן מה-3 לדעתי היא עדיפה.

בסגנון של הXT או המיוס יש את בי 5 שקיימת בשחור.
    אופצייה נוספת היא בייבי בוס טייגר שכרגע אין בשחור אך בפברואר תגיע מהדורת אול בלאק (כלומר אמבטיה, טיולון וגם שלדה שחורים). לדעתי היא נוחה יותר בינוד מהמיוס וגם מציעה מושב עם תמיכת גב קשיחה כמו בXT. היא קלה יותר מהXT בקילו ונוחה יותר לקיפול, גם בניוד לדעתי היא נוחה יותר מכל העגלות שצויינו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה- שאלה:

נטלי
    06/01/2019

אני לא יכולה לחכות עד פברואר כי אני צריכה ללדת בתחילת מרץ ורוצה להזמין עגלה ולסגור את הפינה הזאת כבר.
    מבין הסולה 2 לבוגבו בי 5, על מה היית ממליץ? המחיר לא פקטור. פשוט בבי 5 הגלגלים הקטנים קצת מרתיעים אותי מבחינת ניוד, ירידה במדרכות וכו והעגלה עצמה נראית מאוד קטנה ונמוכה אבל סומכת על דעתך... כמובן שיותר קריטי לי מצב הטיולון כיוון שבו נשתמש הרבה יותר זמן...
    תודה רבה 😊

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום נטלי,

לגבי טייגר, אם תראי ותאהבי את יכולה להזמין כבר בשחור ויהיה לך למרץ. המשלוח יגיע בתחילת פברואר לארץ וגם אם יהיה עיכוב אז אמצע.

אם חשובים יכול ניוד לדעתי מאוד תלוי אופי הטיול והיכן תטיילו, לעיר הבי מעולה ולדעתי יותר נוחה מהסולה כי היא קלה יותר ויש לה צמיגים וקפיצים איכותיים יותר אבל, ככל שהדרך יותר משובשת כאן היתרון של הסולה בגלל גודל הגלגל (בגלל זה אני חושב שהטייגר מושלמת כי היא שילוב של השניים לדעתי).
    בירידה ממדרכות יש יתרון לבי בגלל שיש לה ידית טלסקופית וקפיצים עדיפים.
    גם הסולה וגם הבי נמוכות.
    האמבטיה של הסולה לדעתי עדיפה וגם הטיולון יותר מרווח.
    הבי קלה יותר בקילו, נוחה יותר לקיפול, גודל הקיפול קטן יותר ואני גם אוהב שהבד מכונס כלפי פנים בגמר הקיפול.

להורה עירוני שהמקסימום שלו יהיו פארקים הייתי ממליץ על הבי, להורה שצריך מעבר (גר במושב, מתכנן טיולים בדרך משובשת/עיר עתיקה וכו', הסולה תהיה עדיפה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו