עגלת טאי טאי ביבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת טאי טאי ביבה
    דנה
    06/01/2019

היי קובי,

אתחיל דווקא מזה שאני מבינה שאתה לא ממליץ על עגלה ללא טיולון דן כיווני. אך בכל זאת, אם נתעלם מנתון זה מה חוות דעתך על עגלת טאי טאי (כולל אמבטיה) מבחינת קלות ניוד, מצבי ישיבה אפשריים, נוחות קיפול, מבחינה אורטופדית והכי חשוב פרקטיות לטווח רחוק (לא רוצה לקנות עגלה שאחרי שמונה חודשים ארוץ לקנות טיולון קל יותר כמו יויו ודומיו)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת טאי טאי ביבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2019

שלום דנה,

אכן כך, אני ממליץ על טיולון דו כיווני, בעיקר בגלל מחקרים בנושא וגם מניסיון אישי.
    אם מתעלמים מכך לדעתי הטאיטאי עגלה/טיולון מעולה, מרווחת, נוחה לניוד ועדיין יחסית קלה. אם משווים ליויו ודומיו הקיפול של הטאיטאי גדול יחסית. לטווח רחוק לדעתי יהיו הורים שגם את הטאיטאי יחליפו בטיולון קטן וקל יותר אבל זה כבר תלוי בשיקול ההורה.
    לדעתי נוח לקפלה, הניוד טוב יותר מיויו ודומיו, המושב יחסית אורטופדי (הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לכל טיולון בסגנון).

חשוב לציין שאם יש צורך בהליכות מעבר לעירוניות לדעתי יש לטאי טאי חיסרון שאין לה מערכת קפיצים טובה ולכן יותר הייתי ממליץ עליה כעגלה עירונית ולא יותר מדי מעבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רק עוד 2 שאלות

דנה
    07/01/2019

בגדול העגלה תשמש עבור טיולים עירוניים במרכז הארץ ולא בדרכי עפר או דרכים מאתגרות. המטרה זה באמת לחפש עגלה ואליו פור מאני ללא צורך בהחלפת העגלה לטיולון אחר בעתיד (לפחות את הקרוב). קראתי על מה שכתוב על הטיולון הדו צדדי אך בהנחה ואין מושלם אעדיף להתפשר על נתון זה. שתי שאלות אחרונות, האםל המשענת שלה מספיק טובה והאם מערכת הקפיצים טובה עבור עליה וירידה ממדרגות ונסיעה במדרכות עירוניות בעייתיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/01/2019

שלום דנה,

לדעתי עליה וירידה ממדרכות הם החלק הפחות מוצלח בעגלה זו מכיוון שגם אין קפיצים טובים, גם שינוי המצבים הוא בעזרת שרוך, כלומר משענת הגב יכולה לזוז כי היא לא נעולה כמו במערכת עם לחצן וגם כי אין ידית טלסקופית. מעבר לזה הגלגלים ומשקל הקל מושלמים לעיר.
    כפי שאני מציין תמיד, אין מושלם ובכל עגלה נמצא חיסרון. כמוכן כפי שציינתי בתשובה לפני, יש הרבה שיחליפו את הטאיטאי לטיולון ולכן אני ממליץ תמיד מראש לא לחשוב על זה ברכישת עגלה, כלומר, לרכוש עגלה בידיעה שיש סיכוי שתרכשו טיולון ולהוריד שיקול זה מהפרק. לדעתי זה שיקול מיותר מכיוון שמחירי הטיולונים מאוד זולים (בעיקר בימי מבצעים) וזו אחת הסיבות המרכזיות ללמה קונים עוד טיולון בנוסף לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו