המלצה על אמבטיה טיולון וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על אמבטיה טיולון וסלקל
    עדי
    08/01/2019

היי, הלכתי לאיבוד בים העגלות... זקוקה להמלצה לסט- אמבטיה, טיולון וסלקל אין צורך במותגים. מה שחשוב שהשלדה תיהיה קלה יחסית, נוחות עבור התינוק, מצבים משתנים של הגב, כיסוי הצללה גדול וטוב, ידית טלסקופית לאפשרות להוסיף טרמפיסט. אנחנו גרים בעיר.
    אשמח לעזרה :)) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2019

שלום עדי,

לדרישות שלך הייתי ממליץ על בייבי בוס טייגר או ארמדילו פליפ. לא ציינת תקציב ולכן אני ממליץ עליהן כי הן במחיר ביניים.
    לשתיהן מתחברים טרמפיסטים אוניברסליים וגם סלקלים של מספר יצרנים בעזרת מתאמים. מבין השתיים לדעתי הטייגר מעט יותר מתקדמת בנוחות ניוד וברוחב האמבטיה וטיולון.
    גם הידית הטלסקופית מתכווננת בצורה יותר יעילה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

עדי
    14/01/2019

תודה רבה, אבדוק עליהן. האם הסייבקס עונה לדעתך על דרישות אלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/01/2019

שלום עדי,

פחות, אין לה ידית טלסקופית.
    אני גם פחות אוהב שהמושב שלה מרשת ולא מפלסטיק יצוק כמו בעגלות שציינתי. אם שני אלו לא מפריעים לך אז זו גם יכולה להיות אופציה כי היא עונה על שאר הדרישות שרשמת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו