מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה, קומפקטית בעיקרשירלי09/01/2019
היי
אנחנו מצפים בעז"ה לילדנו הראשון ולא מוצאים דגם עגלה שיתאים לנו
הדרישות:
1. עגלה קומפקטית שתיכנס בקיה פיקנטו
2. שתהיה קלה לקיפול ופתיחה
3. עם אמבטיה שאפשר להשכיב את התינוק על הבטן, ונראה לי עדיף גם שהטיולון יתאים לשכיבה מלאה
4. אני חשבתי שצריך עגלה קלה כי בשבתות נצטרך להעלות אותה לקומה חמישית במדרגות, אבל בעלי אמר שכמה קילואים לפה או לשם לא ישנו הרבה, אשמח לשמוע את דעתך בנושא... אבל בכל מקרה צריכים עגלה שקל להסיע, אני די חלשלושה :)
5. מחיר לא יקר
6. עדיף דגם לא מהשנה-שנתיים אחרונות כי אנחנו מחפשים יד שניה
7. מאוד מעדיפה משהו שאפשר לחבר אליו גם סלקל.
מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות..... אשמח לשמוע על איזה דגמים אתה ממליץ שעומדים בקריטריונים האלה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/01/2019שלום שירלי,
סה"כ הדרישות בהחלט הגיוניות.
בהשכבה על הבטן בטיולון, לא משנה איזו עגלה תבחרו הייתי ממליץ לרכוש גם מזרן קומפי קוש שישפר את הזווית של כל מושב וגם יספק תמיכה וריפוד טובים יותר מהמקור.
אם היית מגדירה לי תקציב הייתי יכול לכוון יותר חכם גם למוצר חדש אולי.
אני לא מכיר את מחירי יד 2 ולכן קשה לי לכוון אבל לדרישות שלך הייתי ממליץ לבדוק את:
בוגבו בי 3 או 5, 3 יותר ותיקה ולכן תהיה יותר זולה.
ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.
הבי קלה יותר. אני כן מסכים איתך מצד אחד, לעלות 5 קומות עדיף עם עגלה קלה. כמוכן גם בעלך צודק, תינוק בן שנה שוקל בממוצע 12 ק"ג ואם אפשר לשאת תינוק ביד אחת (גם הרבה מעבר ל5 קומות) אין סיבה שאם עגלה לא נצליח אבל וזה אבל גדול, ברוב המקרים צריך לעלות עם שתיהם ולכן ההמלצה שלי היא לקל יותר.
אם יש תקציב של 3000 ש"ח אפשר לבדוק את בייבי בוס טייגר.
לדעתי עונה מעולה לכל הדרישות ומדובר במוצר חדש ולא יד 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות נוספות
שירלי26/01/2019תודה רבה על התשובה!
הבוגבו יחסית יקרה, אפילו ביד שניה... האם יש עוד עגלות שאתה ממליץ עליהן? (אפשר לוותר על עניין הסלקל, הבנתי שגם ככה זה לא הכי שימושי כי הילד לא יכול לשהות שם זמן רב...)
האם פג פרגו בוק פלוס או פיאט 500 יכולות להתאים לדרישות שלנו? (במידה וכן, האם הסלקל של הפיאט 500 מומלץ?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/01/2019שלום שירלי,
הפיאט 500 נמכרה עם המושב הישן של פג אם אכן זה כך לדעתי היא לא תיכנס לכם לרכב והמושב לדעתי לא מוצלח או תומך 100% בתינוק. אם זהו הדגם עם מושב פופ אפ אז המושב עדיף אך לא נשכב מלא ויכול להוות בעיה בהשכבה על הבטן. הבוק לא כלכך קומפקטית אך איכשהו יכולה להיכנס לפיקנטו לדעתי (צריך לבדוק) עם מושב הפופאפ.
היא גדולה בקיפול ומעט כבדה כך שלדעתי פחות תתאים בעליה במדרגות.
הסלקל שלהם מעולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג׳ואי כרום דלוקס
שירלי05/02/2019
חברים המליצו לנו על הג׳ואי כרום דלוקס ואמרו שהיא מתאימה לכל הדרישות שלנו... מה דעתך עליה?
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/02/2019שלום שירלי,
היא די בסדר בהכל וביחוד לחלק מהדרישות, כלומר לא הכי טובה או משולמת לדרישות.
מבחינת קיפול, הקיפול לא הכי נח אבל בסדר אפשר להסתדר איתו, היא לא הכי קטנה לאחר הקיפול אבל הגודל בסדר, יכנס לפיקנטו אך לא בשיא הנוחות או הקלות.
היא לא קלה אבל בסדר במשקל, אפשר להתמודד איתה למרות שלעלות הרבה קומות לא יהיה נח, גם בגלל הגודל וגם בגלל המשקל, צריך יהיה להרים עם 2 ידיים, כלומר תצטרכו 2 אנשים כדי להתמודד עם עליה במדרגות לדעתי.
במחיר היא מעולה כחדשה, היא מאוד זולה.
יש אמבטיה וטיולון דו כיווני עם שכיבה מלאה.
יש מגוון סלקלים שמתחברים עליה.
סה"כ עגלה טובה להורים בתקציב קצת בעייתית לרכב קטן ומדרגות אך כפי שהסברתי היא תעשה את הכל אך תצריך מכם אקסטרה מאמץ לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)