מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה (קריטריונים בפנים)אופירה10/01/2019
שלום קובי, ותודה רבה על השירות שאתה מעניק.
הייתי רוצה להתייעץ איתך על עגלה.
החשיבות הכי גבוהה היא הנוחות של התינוק מבחינתי - כלומר הייתי רוצה נוחות נסיעה, יציבות, שאפשר יהיה לעלות במספר מועט של מדרגות (יש לנו 3 מדרגות לבית) ונסיעה חלקה ונעימה. זאת מאחר ואני בונה על זה שהתינוק יאהב את הנסיעה בהמשך גם בטיולון.
עם זאת, מאחר ואני לא בחורה גדולה מאוד, לא אוכל להרשות לעצמי עגלה גדולה כמו ה ABC. אני כן מחפשת נוחות בקיפול אבל לא מחפשת שיהיה סופר קליל על חשבון התינוק - למשל שהעגלה תתקפל עם הטיולון.
כמובן יש צורך בטיולון דו"צ.
אין הגבלה כספית.
יש לנו מוצי שקיבלנו מחברים - ישנה מאוד. אהבתי בה את הגודל של האמבטיה והעליה במדרגות היתה מעולה.עם זאת, היא כל כך מאסיבית שהיינו צריכים לפרק את הגלגלים כדי להכניס אותה למאזדה 3 (מצד שני היא באמת כנראה דגם ישן). אני תוהה אם כדאי לקנות דגם חדש של המוצי?
האם לקנות פג פרגו עם שלדת S? זו היתה התכנית המקורית אבל ראיתי שאתה כותב שהיא לא מתניידת היטב.
אהבתי מאוד את הארמדילו מבחינת יציבות ונוחות - אבל האמבטיה נראית קטנטנה וגם אין לי מושג איך היא מבחינת ניוד.
בייבי בוס טייגר - נשמעת מושלמת. אך האם היא נוחה לתינוק?
תודה רבה על התשובה,
אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/01/2019שלום אופירה,
לגבי מוצי חדשה, לדעתי אופציה פחות עדיפה מכיוון שבמימדים היא דומה לABC והאמבטיה והטיולון צרים מהABC וגם מהדגם הישן שלהם. כמוכן היא כבדה יותר מהABC ולכן הייתי יותר ממליץ על ABC.
מכיוון שאת מחפשת קל וקומפקטי יותר דווקא הפג אופציה טובה, דווקא הניוד בה יחסית טוב. לא זוכר שכתבתי שהיא לא מתניידת טוב רק אם השוותי לעגלה אחרת כמו הABC וגם אז בדרכים עירוניות אין הבדל גדול רק ככל שהדרך תהיה יותר משובשת כי לפג אין קפיצים מספיק טובים לדעתי.
לדעתי הפג עדיפה בהרבה על הארמדילו. גם בגודל, גם בניוד אבל היא כבדה וגדולה יותר לכן תלוי מה רוצים.
נקודה נוספת לגבי פג, בדגמי 2019 נכנסה שילדה חדשה עם ידית טלסקופית, אני פחות ממליץ עליה. מצד אחד ידית טלסקופית עדיפה על הידית בשלדה שנמכרה עד היום (וממשיכה להימכר) אבל האמבטיה והטיולון צרים יותר ולכן אני פחות ממליץ.
הטייגר נבנתה כדי שיהיו מינימום פשרות בנוחות התינוק. היא מרווחת יותר מהארמדילו (אם כי לא בהרבה), נוחה לניוד כמו הבוק S, כלומר בעיר וקצת מעבר. לדעתי מהעגלות הקלות והקופמקטיות היא מקנה את הנוחות הכי טובה לתינוק בעיקר בכל הקשור לרוחב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)