ציקו נקסטפיט או כיסא בטיחות אחר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ציקו נקסטפיט או כיסא בטיחות אחר
    דבורה
    15/01/2019

קובי צהריים טובים! אשמח לדעת האם כיסא בטיחות של ציקו יתאים לרכב שלנו (יונדאי גטס 2007) או שהיית ממליץ לנו על כיסא בטיחות אחר? אנחנו רוצים כיסא בטיחות מגיל לידה ולא סלקל, מעדיפים את בטיחות הילד במקסימום. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/01/2019

שלום דבורה,

הכיסא יתאים, אין כל בעיה.
    אני הייתי ממליץ יותר על ברייטקס מרתון לגטס מהסיבה שככל הזכור לי בגטס אין עוגני איזופיקס, אי לכך הברייטקס יהיה יותר קל להתקנה ועם פחות טעויות אנוש בהתקנה ולכן לדעתי עדיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דבורה
    16/01/2019

האם ברייטקס מרתון מתאים גם כן מגיל לידה? והאם מומלץ באופן כללי לשים תינוק מגיל לידה בכיסא בטיחות במקום סלקל? מדובר על נסיעות מעטות מאוד ברכב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2019

שלום דבורה,

כן מתאים מלידה. לדעתי הזווית בצ'יקו נוחה יותר אך לא בפער משמעותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו