טיולון שנשכב ל180 מעלות- יש דבר כזה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון שנשכב ל180 מעלות- יש דבר כזה?
    רעות
    16/01/2019

בתי בת שנה, וזה הזמן לעבור לטיולון פשוט (עד עכשיו היתה בטיולון המשולב עם הפנים למסיע... אבל כבר נהיה כבד גם כץעגלה כבדה וגם ילדה בת שנה..), אבל אני מחפשת טיולון כזה שנשכב כך שתוכל לישון בו על הבטן.
    מבחינת מחיר אין הגבלה.
    ממה שהבנתי, היויו נשכב רק ל140, הביבהm נשכב ל165 אם אני לא טועה, ו...לא מצאתי משהו שנשכב לגמרי.
    יש טיולון כזה??
    תודה רבה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2019

שלום רעות,

טיולון אינו כמו אמבטיה ולכן תמיד יהיה סוג של שיפוע.
    היום בדקתי את סייבקס איזי S פלוס (יש לשים לב לא איזי S טוויסט). ולדעתי הטיולון שוכב בזווית שקרובה מאוד ל 180 מעלות. הייתי ממליץ לבדוק אותו. כמוכן בטיולונים הקלאסיים עם 2 ידיות כמו מקלארן טכנו זווית השכיבה כמעט ישרה 175 מעלות ואין בעיה להשכיב על הבטן (מניסיון). כן הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לשפר את הנוחות. זה גם משפר את הזווית וסוגר את השקע שבין גב המושב לאזור הישבן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! באמת לאיזי s פלוס יש זווית של

רעות
    17/01/2019

177 מעלות, לפי מה שכתוב באתר שלהם.
    מצד שני, העגלה לא קלה במיוחד. לא קטנה, ולא מתקפלת באופן קומפקטי.
    המקלרן- זה די בעייתי שהוא עם שתי ידיות- לא? זה מגביל בהיגוי... וגם יש לו מוט כזה של חיבור גלגלים אחורי, שהרגליים נתקעות בו....
    האם יש לך רעיון לטיולון
    עם ידית אחת,
    עדיף שתהיה מתכווננת (בעלי גבוה),
    קל (קומה שלישית בלי מעלית),
    מתקפל קטן (רכב מיני),
    ונשכב (כמעט) לגמרי..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע אנחנו עם

רעות
    17/01/2019

ABC Design סלסה 4, בעקבות המלצתך פה בפורום.
    מהאמבטיה היינו מאד מרוצים, מהטיולון קצת פחות, באמת בגלל זווית השכיבה שלו- שלא קיימת...
    המושב אמנם "נשכב" אחורה, אבל זווית הישיבה של 90 ומשהו מעלות- נשמרת גם בהזזה..
    הבנתי שבדגמים החדשים הם שינו את זה..?
    בכל מקרה, תודה על ההמלצה ההיא! שנה נהננו ממנה..
    אם יש לך המלצה לטיולון המתאים לעכשיו- נשמח ממש.
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/01/2019

שלום רעות,

אכן הסייבקס מעט כבדה אבל המלצתי בגלל יכולת הניוד המרשימה לדעתי והשכיבה.
    יש הרבה טיולונים סביב ה 170-175 מעלות בשוק. ההמלצה שלי לגשת לחנויות ולראות (האמת היא ששכיבה ישרה זה דבר שאני פחות בודק בטיולונים, זאת מכיוון שפחות דורשים זאת).
    בנוסף אין טיולון בסגנון בעל ידית מתכווננת לצערי ולכן גם את זה אתם צריכים לבדוק.
    לגבי המלקארנים, הם יותר כבדים ודי במשקל של הסייבקס, אכן פחות נוח להתנייד עם יד אחת. דווקא עם הרגליים אין בעיה כי החלק שתיארת גבוהה, מה שכן הוא סוגר את כל הגישה לסל החפצים. בדגם הטכנו XT הידית מתארכת כך שהוא מעולה לגבוהים.
    אפשר לבדוק טיולונים כמו: MOM טיק טק, איזי ווקר XS או סילבר קרוס ווינג שדומה מאוד. הזווית כפי שציינתי פחות מהסייבקס אך עדיין קרובה לשכיבה מלאה. כפי שציינתי לבדוק עם התינוק לפעמים הזווית הזו מספיקה.

לגבי הסלסה, כן כעת היצרן החליף את המושב לכזה עם שכיבה מלאה. לצערי הוא אסר את האופציה למכור אותו לבעלי דגמים קודמים, זאת בשל נושא בטיחות מכיוון שיש שוני בשלדים גם, חיבור של המושב לשלדה ישנה יפגע ביציבות העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו