מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון שנשכב ל180 מעלות- יש דבר כזה?רעות16/01/2019
בתי בת שנה, וזה הזמן לעבור לטיולון פשוט (עד עכשיו היתה בטיולון המשולב עם הפנים למסיע... אבל כבר נהיה כבד גם כץעגלה כבדה וגם ילדה בת שנה..), אבל אני מחפשת טיולון כזה שנשכב כך שתוכל לישון בו על הבטן.
מבחינת מחיר אין הגבלה.
ממה שהבנתי, היויו נשכב רק ל140, הביבהm נשכב ל165 אם אני לא טועה, ו...לא מצאתי משהו שנשכב לגמרי.
יש טיולון כזה??
תודה רבה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/01/2019שלום רעות,
טיולון אינו כמו אמבטיה ולכן תמיד יהיה סוג של שיפוע.
היום בדקתי את סייבקס איזי S פלוס (יש לשים לב לא איזי S טוויסט). ולדעתי הטיולון שוכב בזווית שקרובה מאוד ל 180 מעלות. הייתי ממליץ לבדוק אותו. כמוכן בטיולונים הקלאסיים עם 2 ידיות כמו מקלארן טכנו זווית השכיבה כמעט ישרה 175 מעלות ואין בעיה להשכיב על הבטן (מניסיון). כן הייתי ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לשפר את הנוחות. זה גם משפר את הזווית וסוגר את השקע שבין גב המושב לאזור הישבן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! באמת לאיזי s פלוס יש זווית של
רעות17/01/2019177 מעלות, לפי מה שכתוב באתר שלהם.
מצד שני, העגלה לא קלה במיוחד. לא קטנה, ולא מתקפלת באופן קומפקטי.
המקלרן- זה די בעייתי שהוא עם שתי ידיות- לא? זה מגביל בהיגוי... וגם יש לו מוט כזה של חיבור גלגלים אחורי, שהרגליים נתקעות בו....
האם יש לך רעיון לטיולון
עם ידית אחת,
עדיף שתהיה מתכווננת (בעלי גבוה),
קל (קומה שלישית בלי מעלית),
מתקפל קטן (רכב מיני),
ונשכב (כמעט) לגמרי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע אנחנו עם
רעות17/01/2019ABC Design סלסה 4, בעקבות המלצתך פה בפורום.
מהאמבטיה היינו מאד מרוצים, מהטיולון קצת פחות, באמת בגלל זווית השכיבה שלו- שלא קיימת...
המושב אמנם "נשכב" אחורה, אבל זווית הישיבה של 90 ומשהו מעלות- נשמרת גם בהזזה..
הבנתי שבדגמים החדשים הם שינו את זה..?
בכל מקרה, תודה על ההמלצה ההיא! שנה נהננו ממנה..
אם יש לך המלצה לטיולון המתאים לעכשיו- נשמח ממש.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/01/2019שלום רעות,
אכן הסייבקס מעט כבדה אבל המלצתי בגלל יכולת הניוד המרשימה לדעתי והשכיבה.
יש הרבה טיולונים סביב ה 170-175 מעלות בשוק. ההמלצה שלי לגשת לחנויות ולראות (האמת היא ששכיבה ישרה זה דבר שאני פחות בודק בטיולונים, זאת מכיוון שפחות דורשים זאת).
בנוסף אין טיולון בסגנון בעל ידית מתכווננת לצערי ולכן גם את זה אתם צריכים לבדוק.
לגבי המלקארנים, הם יותר כבדים ודי במשקל של הסייבקס, אכן פחות נוח להתנייד עם יד אחת. דווקא עם הרגליים אין בעיה כי החלק שתיארת גבוהה, מה שכן הוא סוגר את כל הגישה לסל החפצים. בדגם הטכנו XT הידית מתארכת כך שהוא מעולה לגבוהים.
אפשר לבדוק טיולונים כמו: MOM טיק טק, איזי ווקר XS או סילבר קרוס ווינג שדומה מאוד. הזווית כפי שציינתי פחות מהסייבקס אך עדיין קרובה לשכיבה מלאה. כפי שציינתי לבדוק עם התינוק לפעמים הזווית הזו מספיקה.
לגבי הסלסה, כן כעת היצרן החליף את המושב לכזה עם שכיבה מלאה. לצערי הוא אסר את האופציה למכור אותו לבעלי דגמים קודמים, זאת בשל נושא בטיחות מכיוון שיש שוני בשלדים גם, חיבור של המושב לשלדה ישנה יפגע ביציבות העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)