המלצה על עגלה לתינוקת שלישית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה לתינוקת שלישית
    רנת
    17/01/2019

היי קובי :) תודה מראש על עזרתך :)
    תינוקת שלישית, כבר בת 3 חודשים, ואני ממש רוצה להחליף את הברטייקס שלנו שכבר בת 5 ומאוד דהויה.. ממש בא לי משהו עם הנוחות בקיפול ונסיעה יציבה של הברייטקס, אבל עם טיולון דו צדדי.. אני לא מצליחה למצוא בחנויות משהו שלא נמכר עם אמבטיה וכולל אמבטיה המחירים קופצים ל4000 ומעלה.. יש לך אולי המלצה על עגלה איכותית שתענה על הצורך? תודה רבה!! (אין לי בעיה לקחת עגלה עם אמבטיה ולהינות ממנה עוד חודשיים וזהו, אבל במחיר סביר..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/01/2019

שלום רנת,

אפשר לבדוק את בייבי בוס טייגר שלדעתי נותנת קיפול קרוב מאוד לזה של ברייטקס, טיולון דו כיווני ואפילו ידית מתארכת. בנוחות הניוד היא אפילו עדיפה על הברייטקס לדעתי.
    המחיר באזור ה- 3000 ש"ח וכולל אמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר!!

רנת
    18/01/2019

תודה על תשובתך! באיזה רשתות ניתן לראות ולרכוש אותה? אני גרה באשקלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/01/2019

שלום רנת,

דווקא באשקלון אין. יש באשדוד בחנות בשם שלבים ויש בנתיבות בחנות בשם צ'וצ'ונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו