מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעת על עגלת סילבר קרוסלינה18/01/2019
היי,
אשמח לחוות דעת על עגלות סילבר קרוס,
בדגש על דגם פיוניר אקספדיישן לעומת דגם וייפר
( המחיר אינו מהווה שיקול...)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/01/2019שלום לינה,
הפיוניר לדעתי יותר מוצלחת מכיוון שהן חולקים אמבטיה וטיולון זהים. השלדה של הפיוניר נוחה יותר לניוד ולכן אני ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סילבר קרוס
לינה18/01/2019בוקר טוב ותודה על המענה המהיר!
באופן כללי אני מבינה שאתה כן ממליץ על העגלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
מבין השתיים שציינת הפיוניר טובה יותר ולדעתי מדובר בעגלה טובה. יחד עם זאת לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח המחיר. אני פחות אוהב את זה שבעגלות סילבר קרוס המושב לא מגיע לשכיבה מלאה ויש לו תנוחת עירסול והאמבטיות לא הכי מרווחות שיש. אני ממליץ יותר על עגלות עם שכיבה מלאה או לפחות במקרה ויש תנוחת עירסול אז שהאמבטיה תהיה ענקית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סילבר קרוס
לינה18/01/2019היי קובי ושוב תודה על המענה הסופר מהיר...
האם תוכל לציין בבקשה אלטרנטיבות מומלצות? על מנת שנבדוק גם אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
דומות לפיוניר יש לדעתי את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שדי מזכירה בסגנון אך מציעה שכיבה מלאה בטיולון וגם גגונים גדולים יותר.
יש גם את פג בוק ואינגלזינה אפטיקה שטיפה בסגנון אחר אך יש בהן טיולון עם שכיבה מלאה. כולן מאוד מרווחות, מציעות יכולת ניוד מעולה (בעיקר הסלסה), קיפול סביר שנכנס בכל רכב ומשקל מעל הממוצע אך עדיין סביר ולא כבד במיוחד.
לינה18/01/2019
מה היא תנוחת ערסול? לא ממש מבינה את הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/01/2019שלום לינה,
בעגלות תינוק משולבות אמבטיה וטיולון יש שני סוגי טיולונים:
1. טיולון שניתן להשכיב את המושב למצב שטוח או כמעט שטוח, בדרך כלל הזווית היא בין 165 ל 180 מעלות. בטיולונים אלו רק משענת הגב זזה לאחור כאשר משכיבים
2. טיולונים שכל המושב זז לאחור כשרוצים להשכיב, אז נוצרת תנוחת עירסול כאשר יש שקע בין הישבן לגב והרגליים כלפי מעלה. זה נראה משהו כמו זה פחות או יותר: -/____
לשכיבה ישרה יש יתרונות משלה כמו: אפשרות להשכיב על הבטן, מעבר מוקדם יותר לטיולון, אפשרות לישון בעגלה זמן ממושך יותר וכו'.
לתנוחת עירסול יש יתרון שזו תנוחה שמדמה זחילה על 4 ולכן מעודדת אותה, פחות מחלקים כלפי מטה כאשר יורדים מדרכה עם הגלגלים הקדמיים קודם והיא יוצרת זרימת דם טובה יותר.
אני יכול לומר שבעוד שעל תנוחה ישרה מעולם לא שמעתי תלונות על זווית העירסול אני מקבל אחוז קטן של תלונות שההורים היו מעדיפים אילו המושב היה נשכב למצב ישר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)