חוות דעת על עגלת סילבר קרוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלת סילבר קרוס
    לינה
    18/01/2019

היי,
    אשמח לחוות דעת על עגלות סילבר קרוס,
    בדגש על דגם פיוניר אקספדיישן לעומת דגם וייפר
    ( המחיר אינו מהווה שיקול...)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/01/2019

שלום לינה,

הפיוניר לדעתי יותר מוצלחת מכיוון שהן חולקים אמבטיה וטיולון זהים. השלדה של הפיוניר נוחה יותר לניוד ולכן אני ממליץ עליה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סילבר קרוס

לינה
    18/01/2019

בוקר טוב ותודה על המענה המהיר!
    באופן כללי אני מבינה שאתה כן ממליץ על העגלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/01/2019

שלום לינה,

מבין השתיים שציינת הפיוניר טובה יותר ולדעתי מדובר בעגלה טובה. יחד עם זאת לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח המחיר. אני פחות אוהב את זה שבעגלות סילבר קרוס המושב לא מגיע לשכיבה מלאה ויש לו תנוחת עירסול והאמבטיות לא הכי מרווחות שיש. אני ממליץ יותר על עגלות עם שכיבה מלאה או לפחות במקרה ויש תנוחת עירסול אז שהאמבטיה תהיה ענקית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סילבר קרוס

לינה
    18/01/2019

היי קובי ושוב תודה על המענה הסופר מהיר...
    האם תוכל לציין בבקשה אלטרנטיבות מומלצות? על מנת שנבדוק גם אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/01/2019

שלום לינה,

דומות לפיוניר יש לדעתי את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שדי מזכירה בסגנון אך מציעה שכיבה מלאה בטיולון וגם גגונים גדולים יותר.
    יש גם את פג בוק ואינגלזינה אפטיקה שטיפה בסגנון אחר אך יש בהן טיולון עם שכיבה מלאה. כולן מאוד מרווחות, מציעות יכולת ניוד מעולה (בעיקר הסלסה), קיפול סביר שנכנס בכל רכב ומשקל מעל הממוצע אך עדיין סביר ולא כבד במיוחד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סילבר קרוס

לינה
    18/01/2019

מה היא תנוחת ערסול? לא ממש מבינה את הכוונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/01/2019

שלום לינה,

בעגלות תינוק משולבות אמבטיה וטיולון יש שני סוגי טיולונים:
    1. טיולון שניתן להשכיב את המושב למצב שטוח או כמעט שטוח, בדרך כלל הזווית היא בין 165 ל 180 מעלות. בטיולונים אלו רק משענת הגב זזה לאחור כאשר משכיבים
    2. טיולונים שכל המושב זז לאחור כשרוצים להשכיב, אז נוצרת תנוחת עירסול כאשר יש שקע בין הישבן לגב והרגליים כלפי מעלה. זה נראה משהו כמו זה פחות או יותר: -/____

לשכיבה ישרה יש יתרונות משלה כמו: אפשרות להשכיב על הבטן, מעבר מוקדם יותר לטיולון, אפשרות לישון בעגלה זמן ממושך יותר וכו'.
    לתנוחת עירסול יש יתרון שזו תנוחה שמדמה זחילה על 4 ולכן מעודדת אותה, פחות מחלקים כלפי מטה כאשר יורדים מדרכה עם הגלגלים הקדמיים קודם והיא יוצרת זרימת דם טובה יותר.

אני יכול לומר שבעוד שעל תנוחה ישרה מעולם לא שמעתי תלונות על זווית העירסול אני מקבל אחוז קטן של תלונות שההורים היו מעדיפים אילו המושב היה נשכב למצב ישר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו