ארמדילו XT2 או אוקרו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו XT2 או אוקרו
    מעיין
    20/01/2019

שלו קובי
    אני מתלבטת בין שתי העגלות, חשוב לי שתהיה עגלה קלה שמתקפלת בקלות ונכנסת לתא מטען קטן . ועוד חשוב שתהיה גבוהה - האוקרו עונה על לי על קריטריון זה האם גם הארמדילו ?
    כמו כן אבקש לדעת איזה סלקל מצוין ומצטיין בטיחותית אתה ממליץ שניתן לשלב עם דגמים אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו XT2 או אוקרו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2019

שלום מעיין,

שתיהן יחסית נמוכות. האוקרו רק במעט יותר גבוהה מהארמדילו אבל היא הרבה יותר כבדה ממנה ומעט יותר גדולה בקיפול ולכן, אני חושב שהארמדילו מתיאמה לדרישות שלך יותר. אני גם לא מוצא שום יתרון משמעותי באוקרו שמצדיק את פער המשקל הגבוהה וכנ"ל פער המחיר. האמבטיה והטיולון די זהים כאשר ההבדל העיקרי הוא בשלדה. האוקרו מאסיבית יותר עם גלגלים יותר גדולים אך הם לא נותנים שום ערך משמעותי לדעתי.

לגבי סלקלים: כל דגמי מקסי קוזי I-SIZE, ג'ואי I-SIZE או סייבקס אטון 5 מומלצים. הם גם בתקן החדש והמחמיר יותר וגם קיבלו דירוג בטיחותי גבוהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו