המלצה לסלקל בטיחותי לאוטו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לסלקל בטיחותי לאוטו
    יעל
    21/01/2019

היי,
    אני מעוניינת לקנות סלקל שישמש את הסבים כשהם רוצים ליסוע עם התינוקת באוטו. אני כן רוצה שיהיה בטיחותי אבל לא מאוד יקר. על מה אתה ממליץ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2019

שלום יעל,

הייתי ממליץ לשקול אופציה של רכישת כיסא כבר עתה שגם ככה הם יצטרכו בעתיד הקרוב. אפשר לרכוש קוסקו סנרה במחיר סביר שישרת עד גיל 4 בממוצע, עם משקיעים מעט יותר (בעיקר את הכסף שחסכתם בסלקל) אפשר לרכוש גרקו סייז פור מי או אוונפלו טריומף אשר, גם יותר נוחים מהסנרה וגם ישרתו ליותר זמן עד גיל 5-6 שנים.

הסלקל הכי זול וברמת בטיחות טובה הוא סייבקס אטון אבל זה ללא בסיס. חשוב להבין שקיים סיכוי גבוהה שהם יתקינו אותו לא נכון ברכב אז הוא לא שווה הרבה. לכן אני חושב שהאופציה של הכיסא נכונה יותר כי זו התקנה חד פעמית וניתן להעזר במתקין מורשה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    21/01/2019

תודה רבה,
    הבעיה עם כיסא שזה תופס מקום קבוע באוטו וכרגע זה בעייתי.
    הסל קל אטון עולה כ1000 שקלים וזאת הוצאה מעט גדולה, אין כיסא סביר שהוא יותר זול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2019

שלום יעל,

בסלקלים כפי שציינתי זה בעייתי מכיוון שלדעתי צריך בסיס. הסלקל הכי טוב עם בסיס לדעתי הוא צ'יקו קייטפיט שגם מגרד את ה900 ש"ח אבל כולל בסיס במחירו. אם אין לחץ בעוד כעשרה ימים בפברואר זהו חודש בטיחות אז יהיו הנחות משמעותיות.
    אם מוותרים על בסיס אז הסלקלים של ג'ואי ברמה יחסית גבוהה ובמחירים יחסית סבירים (כל עוד זה ללא הבסיס).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    26/01/2019

תודה רבה,
    האם התכוונת לצ'יקו קייפיט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום יעל,

אכן כן! ערכתי את התשובה ותיקנתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו