סלקל ללא רעילות בדים ועוד מיני מזיקין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל ללא רעילות בדים ועוד מיני מזיקין
    שימרית
    22/01/2019

שלום קובי
    אני אם חד הורית לילד ראשון
    קניתי עגלה מסוג אויסטר זירו וסלקל שמתאים לה- Biuco.
    חיפשתי ביקורות על הסלקל ללא הואיל. ראיתי באיזשהוא מקום פידבק על רעילות הבדים.
    לא ככ יודעת מה לעשות, אני יכולה להחליף סלקל אם צריך השאלה לאיזה סוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/01/2019

שלום שימרית,

לא תוכלי למצוא כי מדובר במותג סיני שעליהם בדרך כלל לא נעשים מבחנים השוואתיים (שבדרך כלל נעשים ע"י גופים פרטיים רק על מותגים שמוכרים בכמויות עתק).
    לגבי רעילות זה נושא בעייתי במושבי בטיחות בניגוד לעגלות, כל מוצרי הבטיחות חייבים להיות חסינים לאש או לפחות לעכב בעירה ולכן ככל שידוע לי ברובם אמור להיות מעכב בעירה. ישנם כאלו שיותר וכאלו שפחות.
    3 מושבים שלא מכילים מעכבים או מכילים בכמות שלא מדאיגה הם:
    UPPAbaby Mesa (Jordan)
    Nuna Pipa LITE (Fog)
    Clek Fllo (Mammoth
    שימי לב שבסוגריים זה שם הצבע/בד כי בגוונים אחרים הבדים מכילים יותר כימיקלים. כמוכן ככל שידוע לי אלו מותגים שפחות נמכרים בארץ אולי רק הפיפה של נונה יכול להיות רלוונטי.
    Maxi Cosi Mico 30 (Bright Rose)
    דגם זה נמכר בשילב גם המחיר שלו סביר והוא כולל בסיס וגם יתאים לעגלה שרכשת. הוא מכיל כמות נמוכה של כימקלים ומדורג בקבוצה השנייה של המומלצים (קטגוריה שנקראת דאגה נמוכה/בינונית) בעוד השלושה הראשונים בקבוצה הראשונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המקצועית

שימרית
    23/01/2019

מה לגבי בחירת העגלה? האם גם היא מסוכנת ב4יזושהיא צורה?
    האם כדאי לוותר על הסלקל ולקחת במקום כסא בטיחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2019

שלום שימרית,

גם בעגלות מדובר בנושא בעייתי וברוב העגלות הבדים מכילים כימקלים. ככל שידוע לי היצרנים הגרמניים איי.בי.סי דיזיין והרטן מייצרים עגלות עם בדים ללא כימקלים, זה בודאות. לדעתי יש יצרנים נוספים אבל את זה צריך לבדוק ספציפית באתרי היצרנים אם הבד לא מכיל כימקלים הם מציינים זאת ואם לא צוין סביר שמכיל.

לגבי סלקל או כיסא. זו באמת החלטה שלכם ואני תמיד מציין יתרון של כל דבר:
    ברכישת סל קל לדעתי תרוויחו נוחות עדיפה לתינוק ואפשרות להוציא את הסלקל יחד עם התינוק, כלומר לחבר לעגלה או לשאת ידני, זה מעולה כי התינוקות מרבים להירדם בניסעות ובכך לא מעירים אותם ביציאות קצרות מהרכב או שאפשר ללכת עם הסלקל עד מיטת התינוק ולהעביר בזהירות ואז לא הערנו את התינוק.

לכיסא יש יתרון של חיסרכון של כמה מאות שקלים שהם עלות הסלקל.
    הכיסא המומלץ לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט שהזווית שלו הכי קרובה לזו של סלקל לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי כסא?

שמרית
    24/01/2019

האם הציקו נמוך יותר מהברייטקס ברמת רעילות? על איזה דגם אתה ממליץ?לא ראיתי שום אזכור באתר של אויסטר... ): לגבי כימיקלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/01/2019

שלום שמרית,

לגבי הכיסאות לא מצאתי יותר מדי מידע לגבי צ'יקו. ברייטקס מדורגים בקבוצה השנייה של המומלצים כאשר דגם האדבוקט קליקטייט הוא המומלץ ביותר בכל הקשור לרעילות בדים בגוון Circa. מדובר בכיסא ענק ולכן יש לוודא שיש מקום ברכב בשבילו (כי שתרצו להכניס עוד כיסא בעתיד הוא קצת בעייתי בנושא הזה).

לגבי העגלות, כפי שציינתי לא כל יצרן מייצר בדים ללא כימקלים. לדעתי התקן הבריטי ואויסטר הוא יצרן בריטי הוא חריג, זהו התקן היחיד בתחום העגלות שדורש חסינות אש לעגלות ולא מעכב בעירה ולכן לדעתי יש סיכוי שהבדים חסיני אש ואז מכילים כימיקלים. אני לא יודע זאת ממקור ראשון ולכן אולי כדאי לפנות במייל ליצרן ולברר מולם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו