ייעוץ בקניית עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בקניית עגלה ראשונה
    תהילה
    22/01/2019

שלום קובי,

אני מחפשת לקנות עגלה לילד ראשון.
    הקריטריונים החשובים לי:

שתהיה קלה, שתתקפל בצורה נוחה וקומפקטית, שתוכל להיכנס לתא מטען של קיה פיקנטו, ושתהיה נוחה וטובה לתינוק.
    לפי מה שהבנתי מתשובותיך בפורום אתה ממליץ על הבוגבו בי 5 ועל הבייבי בוס טייגר.
    האם יש עוד חלופה שאתה ממליץ עליה? שכן בחנות שאני מתכננת לקנות בה לא מחזיקים את הבייבי בוס טייגר והבוגבו מעט יקרה לי.

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בקניית עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/01/2019

שלום תהילה,

יש את סייבקס מיוס שדומה ברעיון, לדעתי פחות מוצלחת ביכולת הניוד והמושב לא מספק תמיכה קשיחה כמו בבי או בטייגר.
    אופציה שכן מספקת תמיכה קשיחה במושב זו הארמדילו פליפ XT2, היא כבדה מהבי או הטייגר וגם פחות נוחה בניוד אבל במחיר בהחלט שיתאים לכם כי היא נעה סביב המחיר של הטייגר ולעתים גם פחות.
    כמוכן אני ממליץ לא לבסס רכישת עגלה (שלדעתי זוהי הרכישה המשמעותית ביותר בלידה הראשונה) רק על סמך החנות שממנה תרצו לרכוש. חבל לרכוש מוצר שלא יתאם את הצרכים שלכם רק בגלל החנות. אני ממליץ תמיד לעשות סבב חנויות כדי לעשות את כל הבדיקות הנחוצות ולעיתים גם יש פערי מחיר אדירים בין חנות אחת לשניה על אותו מוצר בדיוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ בקניית עגלה ראשונה

תהילה
    23/01/2019

תודה על המענה.
    האם עגלת היויו באה בחשבון לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2019

שלום תהילה,

אני אישית לא ממליץ:
    1. אין לה באמת אמבטיה זה סוג של שק שינה שלדעתי ומניסיוני לא ישרת עד חצי שנה (בעיקר בחורף), זה תלוי בקצב הגדילה של התינוק. הטיולון מתאים מגיל חצי שנה.
    2. הטיולון חד כיווני ומאוד בסיסי לדעתי לתינוק עד גיל שנה.
    3. הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה +

מעל גיל שנה אפשר כבר להתפשר בהרבה דברים שקשורים לנוחות התינוק לדעתי אבל עד אז אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו