המלצה למזרן למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה למזרן למיטת תינוק
    שירן
    27/01/2019

שלום,
    אשמח לשמוע על איזה מזרן אתה ממליץ לתינוק מגיל חצי שנה ועד שעובר למיטת מעבר.
    אילו דברים יש לשים לב אליהם? איזה חברה מומלצת?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למזרן למיטת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום שירן,

עד גיל שנה בדרך כלל אני ממליץ על מזרן נושם כלומר ללא ספוג. מדובר במזרנים יקרים מאוד. לגיל חצי שנה אולי הייתי ממליץ לוותר וללכת על מזרן דו צדדי. לדעתי לא משנה איזה אבל יש לשים לב לכמה דברים:
    א. שיש למזרן תו תקן, תמיד אני ממליץ לאחר ההחלטה להתקשר למכון התקנים ולוודא שיש למוצר תו תקן.
    ב. לרכוש דגם שהספוג שלו לא מכיל מעכבי בעירה בדרך כלל זהו ספוג כחול ולא ירוק.

אני ממליץ לא ללכת לגימיקים של מזרן לטקס ודומיו. לדעתי מספיק המזרן הדו צדדי (קשיח מצד אחד וספוג מצד שני).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק

שירן
    27/01/2019

תודה רבה על המענה!
    איך נחשב מזרן דאימונד איר של מנדלבאום? האם מומלץ?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום שירן,

במחירו כבר הייתי ממליץ על קינג קויל אימג'ן או בייבי טק מולטיפלואו שניהם מזרנים נושמים ללא ספוג.
    כפי שציינתי אם הולכים על דו צדדי לדעתי מיותר להוציא המון כסף על מזרנים יקרים בדיוק כמו הדאימונד, לדעתי אין להם שום ערך מוסף. בנוסף הדגם הנ"ל מכיל מעכבי בעירה, כפי שציינתי יש כיום מזרנים עם ספוג כחול ולא ירוק שלא מכילים מעכבי בעירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו