התלבטות בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות
    שיראל
    27/01/2019

שלום, ותודה רבה על הפורום.
    אנחנו מתלבטים בין כמה עגלות לילד ראשון בעז"ה, נשמח לשמוע מה מומלץ.
    אני די נמוכה וקשה לי לסחוב משקלים, ובעלי גבוה. אין לנו בעיות מקום מבחינת בגאז וכו (אוטו גדול). מחפשים עגלה יציבה וקלה, אבל יחסית מרווחת.
    חשבנו על -
    סייבקס מיוס - הבעיה שהעגלה, במיוחד האמבטיה, ממוקמת ממש נמוך. לבעלי זה מגיע קצת מעל הברך והוא כל פעם יצטרך להתכופף ממש. חיסרון.
    אויסטר - הזירו היתה נראית לנו מעולה, החיסרון שהטיולון רק הגב להורה. כמה משמעותי? ה-2 כבר קופצת במחיר ונראה שגם במשקל ובגודל, שווה את ההשקעה בשביל לסובב את הטיולון?
    קיבלנו גם המלצות על גואי כרום.
    נשמח לשמוע מה עדיף ואם משהו אחר מומלץ. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום שיראל,

ראשית יש להבין שיש קשר ישיר בין גובה למשקל, ככל שהמוצר גבוהה יותר כך יש בו יותר מתכת, גלגלים יותר גדולים וכו' ואז המשקל מטפס. אי לכך תאלצו איפשהו להתפשר.

על המיוס אני פחות ממליץ מכמה סיבות: אין לעגלה ידית טלסקופית להורים עם הפרש גובה לדעתי זה פחות נוח, כמוכן יותר קשה לעלות ולרדת מדרכות. המושב עשוי מרשת, לדעתי דבר שגורם לבלאי מהיר יחסית.

לגבי אויסטר זירו, הטיולון חד כיווני ולדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. יש לכך השפעות חשובות על התפתחות התינוק ולכן אני אישית לא ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני.

הכרום עגלה בסיסית, המשקל סביר, הגובה סביר ולדעתי גם האיכות והמחיר שלה מצוין ביחס לתמורה שהיא נותנת.

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, מעט יותר גבוהה מהמיוס, יש ידית טלסקופית ומושב יצוק מפלסטיק. המשקל 8.6 ק"ג יחד עם טיולון שזה נחשב קל והטיולון דו כיווני.
    היא לא שיא הגובה אך לדעתי ממוצעת כך שזה בהחלט יכול להתאים.
    אופציות אחרות יהיו יותר כבדות לכיוון האויסטר 2 והשאלה אם זה בכלל רלווטני?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שיראל
    30/01/2019

ניראלי שאנחנו צריכים ללכת לעוד סיבוב חנויות ולהרגיש יותר. למשל את הכרום בכלל לא ניסינו. אסתכל על הבייבי בוס. מה אתה אומר על ארמדילו פליפ xt2?
    המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום שיראל,

ראשית חובה ללכת לחנויות ולבדוק. כפי שאני ממליץ תמיד הבדיקה צריכה להיות לבד ללא איש מכירות לצידכם, כמובן לאחר שתידרכו אתכם באיך לתפעל את העגלות לבד.
    הבדיקה צריכה לכלול טיול בחנות ומחוצה לה עם העגלה כאשר יש משקל של 9 ולדעתי אפילו 12 ק"ג, בבדיקה הזו חובה גם לעלות ולרדת מדרגה מספר פעמים זו פעולה שביומיום תעשו המון לדעתי.
    לאחר מכן רצוי לתפעל לבד את העגלה: להרכיב ולפרק אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים בטיולון ולסיום לנסות לקפל לבד את העגלה, עדיף יחד עם מושב טיולון ולבדוק ברכב.

הכרום מאוד בסיסית אך נותנת את רוב מה שצריך בעגלה כך שהיא אחת העגלות שנותנות הכי הרבה תמורה לכסף לדעתי.
    הבייבי בוס קלה יותר, קומפקטית יותר ונוחה יותר לניוד אך יותר יקרה.
    הפליפ דומה לבייבי בוס ברוב היתרונות אך כבדה ממנה ולדעתי פחות נוחה בניוד מצד שני במבצעים שונים היא זולה ממנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

שיראל
    03/02/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו