מתלבטת מאד זקוקה לחוות דעת דחופה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת מאד זקוקה לחוות דעת דחופה
    פנינית
    27/01/2019

שלום, אני ממש לקראת לידה ו.. עדין אין לי עגלה.
    בארבעת הילדים הקודמים שימשה אותי האינגליזינה והייתי מרוצה (מלבד המחיר של תיקונים בשלדה שלטעמי גבוה מדי) אני מתלבטת מאד בין: אינגלזינה אפטיקה (4000 ללא סלקל ותיק).
    בבה קאר היפ הופ (מצאתי במחיר של 4300 כולל הכל)
    קאם פולדיו עם שלדה שחורה כולל הכל ב3000
    אני מחפשת משהו טוב, לא מופרז מדי במחיר וגם עיצוב יפה.
    אשמח לתשובה בהקדם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להוסיף עוד משו..

פנינית
    27/01/2019

בעקרון די אהבתי את הבבה קאר לעומת הקאם מבחינת עיצוב, האינגלזינה אפטיקה יפה אבל עדיין יחסית יקרה למה שאני מקבלת בשני העגלות דלעיל. התבלבלתי לגמרי והייתי רוצה לדעת חסרונות ויתרונות ועל מה היית ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום פנינית,

לדעתי הסלקל של בבה קאר או קאם אינם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר (גם לא של אינגלזינה) כך שגם שמקבלים איתן סלקל, לדעתי זה יותר חיסרון מיתרון.

האינגלזינה לדעתי הכי נוחה לקיפול. בניוד לדעתי היא והבבה קאר די זהות, גם בנוחות לתינוק כולן מאוד מרווחות ונוחות לתינוק. אי לכך ההמלצה שלי היא לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. לאחר מכן לנסות לתפעל לבד את העגלה (לחבר ולנתק אמבטיה, טיולון או סלקל במידה ומגיע), לאחר מכן לנסות לקפל לבד, עדיף יחד עם מושב הטיולון ולסיום לבדוק ברכב.
    לאחר אלו תרגישו מה נח ונכון לכם יותר כי מבחינת נוחות תינוק הן די זהות לכן כל מה שנותר זה למצוא מה הכי נכון ונח לכם.

הייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שיחד עם תיק וסלקל נמכרת במחיר של אינגלזינה ואולי פחות. היתרון לדעתי על כל ה-3 זה נוחות ניוד עדיפה, יתרון נוסף שמתחברים עליה סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי או ג'ואי איי סייז, סלקלים עדיפים בטיחותית על אלו של המותגים שציינת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אם אפשר...

פנינית
    27/01/2019

תודה על התשובה המפורטת, איפה אפשר לראות את העגלה שציינת באשדוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום פנינית,

יש בבייבי לאב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה האדיב...

פנינית
    28/01/2019

מאד חשוב לי שכל הריפוד כולל הגגון יהיה נשלף לכיבוס, האם זה קיים בדגם שהצעת? (בכל הדגמים שהעלתי לעיל זה קיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום פנינית,

בסלסה 100% יורד.
    לדעתי בבה קאר ובקאם הבד לא ניתן להורדה מהגגון (צריך לבדוק), אלו לא דברים שאני בודק בדרך כלל.
    באינגלזינה לדעתי הכל יורד אך גם הייתי ממליץ לבדוק לגבי הגגון בטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו