עגלה נוחה ללידה שנייה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה נוחה ללידה שנייה
    someone
    27/01/2019

שלום,
    תודה רבה לך על השירות המבורך שאתה מעניק. רציתי להתייעץ איתך, אני מצפה ללידה שנייה, רוצה לפנק את עצמי בעגלה נוחה ושתתאים גם להליכות מרובות בעיר עם ילד גדול יותר (בן 3). על מה אתה ממליץ? בלידה הראשונה קניתי את הבייבי גו'גר - מה שלכולם כמעט ראיתי שיש, והקיפול שלה היה פשוט על הפנים, כבדה, מסורבלת. לא יכלתי לראות אותו (את הילד) כי הידית לא הייתה מתכווננת ולא היה ניתן להחליף את הכיוון כך שהילד יהיה מולי. והוא כל הזמן צרח בגלל זה. כל הזמן הייתי צריכה להרים אותו על הידיים. יש לי ממש זכרונות רעים ממנה. שמעתי שעכשיו הם יצאו עם דגם חדש של בייבי גו'גר פרימייר שניתן להחליף כיוונים - דווקא עושה רושם טוב וחשבתי לקנות אותה. יש לציין שבהתחלה היה קשה עם העגלה הזאת אבל כשגדל - בסביבות גיל שנה היא שירתה אותי מצויין כי הלכתי איתו מלא מלא ברגל והיא יחסית יציבה בדרכים עירוניות/משובשות וגם באוטובוסים היא יציבה. וגם כשגדל רצה לראות את העולם ולא אותי אז פחות צרח. אומנם היא גדולה קצת אבל זה מגיע עם יציבות. בקיצור, אני לא יודעת מה אני מחפשת עכשיו. אני רוצה את ה-עגלה ה-מושלמת, יש דבר כזה? חשוב שתהייה יציבה מאוד - אני צריכה להרכיב עליה שניים - חשבתי על טרמפיסט (או עגלה לשניים? מה אתה חושב? הבעיה שהמעלית שלנו קטנה ולא תיכנס עגלה לשניים. אני הולכת הרבה ברגל ולא ניידת וחשוב לי שאוכל להרכיב שניים לאורך זמן הילד הגדול לא יילך ברגל הרבה הוא אוהב עדיין מאוד את העגלה שלו (יש לנו טיולון של גואי' ואני מאוד מרוצה ממנו)) משהו שיתחבר טוב, שלא יתנדנד. שתהייה צרה יחסית וקטנה כי יש לנו מעלית מאוד קטנה ושתהייה יציבה לדרכים עירוניות ומשובשות (בונים אצלנו מלא בניינים ויש מלא תשתיות משובשות!!) ושתהייה נוחה באוטובוסים מאסט! כי אני לא ניידת ושיהיה לי כיף איתה ולא אתענה איתה, שתהייה לי חוויה טובה בקיצור.
    תודה מראש על העזרה המבורכת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה נוחה ללידה שנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2019

שלום,

לדעתי האופציות הן להמשיך עם הטיולון של הגדול והתינוק במנשא או לרכוש עגלה ולחבר לה טרמפיסט עמידה/ישיבה. לא הייתי ממליץ על עגלה כפולה מכיוון שמדובר בעגלות סופר גדולות וכבדות שרחוקות מלענות לדרישות שלך ובנוסף צפופות מאוד, לדעתי כלל לא יתאימו או יהיו נוחות לגיל 3.
    לגבי פרמייר, לדעתי עגלה גרועה, סופר כבדה עם אמבטיה וטיולון יחסית צרים, מעבר לנוחות בניוד וטיולון דו כיווני לא מספקת הרבה.
    הייתי ממליץ לך לבדוק את בייבי בוס טייגר, עגלה סופר נוחה לניוד גם בדרכים משובשות מאוד, קלה יחסית, מתקפלת בקלות ביד אחת ובעלת טיולון דו כיווני. לדעתי עונה ממש לכל הדרישות שלך וכמובן שניתן לחבר לה טרמפיסט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר!

someone
    28/01/2019

וואוו מעריכה זאת מאוד! תודה רבה!
    אני אבדוק על בייבי בוס טייגר
    המחירים שלה יקרים?
    רציתי לרכוש יד שנייה - כי יש גם ככה מספיק הוצאות ולא ראיתי ביד שנייה, זו עגלה יחסית חדשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

someone
    28/01/2019

מאיפה רוכשים אותה?
    אנחנו מהמרכז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

someone
    28/01/2019

אגב,
    המליצו לי על :
    1. בוגבו בי 5
    2. של מאמס אנד פאפס - דגם סולה או ארמידלו
    3. ופג פרגו או של ברבי brevi - אמרו לי שזה כמעט אותו הדבר ואין הרבה הבדל.

מה הכי מומלץ מביניהם שעונה על הצרכים שלי?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום,

1. בי 5 עונה מעולה לדרישות שלך יש לקחת בחשבון שהיא יקרה נורא ולא הכי מושלמת לדרך משובשת.
    2. הסולה עדיפה בניוד בעיקר בדרך משובשת אך מסורבלת וגדולה יותר בקיפול בהשוואה לפליפ, לדעתי הפליפ תואמת הרבה יותר טובה את הדרישות שלך.
    3. ממש לא, ברווי סופר כבדה, מסורבלת ומיושנת ולדעתי כלל לא מומלצת. הפג לדעתי פחות תתאים לדרישות שלך כי היא כבדה מכל אלו שכן המלצתי וגדולה בקיפול.

מבין הבי או הפליפ לדעתי הבי קלה יותר, נוחה יותר בניוד אך בדרך משובשת שתיהן לא יתנו את שיא הנוחות. אם אין בעיית תקציב אז הבי עדיפה כי הפער כפול במחיר. כפי שציינתי ממליץ גם לבדוק את הטייגר שעונה נפלא לכל הדרישות שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה

someone
    28/01/2019

היכן בודקים את הבייבי בוס טייגר? זו עגלה חדשה בשוק? מה מחירה?
    אנחנו מפ"ת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום,

המחיר המומלץ הוא 3000 ש"ח ויש בבייבי לאב פ"ת או בייבי שיק בגבעת שמואל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2019

שלום,

המחיר המומלץ הוא 3000 ש"ח ויש בבייבי לאב פ"ת או בייבי שיק בגבעת שמואל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו