כיסא בטיחות לרכב קטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לרכב קטן
    נ
    29/01/2019

הי קובי,
    הבת שלי בת תשעה חודשים ואני מתחילה לחשוב על החלפת הסלקל בכיסא בטיחות. הלכתי לאיבוד בנתונים.
    המכונית היא קיה פיקנטו - כלומר קטנה מאוד.
    כרגע יהיה בה רק כיסא אחד, אבל אני מקווה שבעתיד יצטרף עוד אחד, מה שאומר שהוא צריך להיות צר יחסית.
    המחיר לא משנה, העיקר הבטיחות. מבחינתי היא יכולה להמשיך לשבת הפוך.
    תוכל לסייע לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום נ,

ההמלצה שלי בדרך כלל היא לצ'יקו נקסטפיט שלדעתי הכי נוח לתינוקות וברמת הבטיחות הגבוהה ביותר, הוא די רחב אך יאפשר לעוד מבוגר לשבת בפיקנטו. ברגע שיהיה צורך בעוד מושב לא תהיה בעיה להכניס כזה אך מבוגר כבר לא יוכל לשבת מאחור עם 2 מושבים. אפשר ללכת על ברייטקס מרתון שמעט יותר צר ועדיין די דומה ברמת הבטיחות לצ'יקו, גם כאן לדעתי יהיה מאוד בעייתי להכניס בעתיד עוד מושב ושמבוגר ישב בנוסף להם מאחור. לכן, לדעתי הייתי מוותר על המחשבה הזו כי בעתיד אולי תחליפו רכב וכל עוד אין אח/ות בדרך חבל להתפשר על כיסא צר שגם יהיה פחות בטוח או פחות נח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך על רכב שני

נ
    04/02/2019

קובי, תודה רבה על התשובה.
    אני מחפשת בנוסף כיסא למכונית של אמא שלי. הכיסא יהיה שם קבוע, זה רכב מרווח ואין בעיית מקום. רק שאנחנו נשתמש בו פעם בשבוע-שבועיים, כך שאני לא רוצה להשקיע בו הרבה כסף. יש המלצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2019

שלום,

במחיר זול מאוד לדעתי קוסקו סנרה הוא המומלץ ביותר.
    אם יכולים להתאמץ כלכלית אז לדעתי אוונפלו טריומף או גרקו סייז פור מי מעניקים נוחות עדיפה לתינוק וגם משמשים עד משקל גבוהה יותר. זהו חודש בטיחות בהמון חנויות ולכן אפשר למצוא אותם בהנחות גדולות, עדיין לא יתקרבו למחיר הסנרה אך אני ממליץ להתאמץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו