אני מעוניינת בהמלצה על עגלות תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אני מעוניינת בהמלצה על עגלות תאומים
    אלמוני
    31/01/2019

אני רוצה בבקשה עזרה העגלות תאומים ואני מתלבטת בין הקוקו ביבה לבין במבלרייד.
    ואם יש לך עוד המלצה.
    מעוניינת בעגלה שתיהיה מתאימה לכל שטח וגם יציבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום,

הבאמבלרייד יותר נוחה לניוד אך בעלת גלגלי אוויר שדורשים תחזוקה שוטפת ועלולים להתפנצ'ר באמצע טיול.
    הקוקו קלה משמעותית, צרה יותר ולכן עוברת בקלות ברוב המעברים, נוחה יותר לקיפול וגם קומפקטית יותר.
    לבאמבלרייד ניתן לחבר אמבטיה רכה שלדעתי זה דבר נח וחשוב.
    הייתי ממליץ על הבייבי מונסטרס איזי טווין 3.0 יותר משתיהן מכיוון שהיא נוחה בניוד כמעט כמו הבאמבלרייד רק ללא גלגלי אוויר. היא צרה יותר מהקוקו ולכן עוברת בכל מעבר!
    ניתן לחבר לה אמבטיה קשיחה או רכה. כרגע יש בעיית זמינות שלה עקב ביקוש גבוהה ולכן אני ממליץ להזמין מראש אם היא תהיה רלוונטית לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד עגלות

אלמוני
    02/02/2019

ואיזה עוד עגלות. תאומים מומלצות וקלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום,

לדעתי בעיקר הבייבי מונסטרס ואחריה הקוקו.
    אם לא מפחיד אתכם עגלת רכבת אז לדעתי איי.בי.סי דיזיין זום נותנת את מקסימום הנוחות לתינוקות + נוחות ניוד מכל עגלות התאומים. החיסרון המרכזי הוא האורך שלה.
    מעבר לאלו אין לי המלצות נוספות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סיטי מיני תאומים

אלמוני
    05/02/2019

הצעת לי בייבי מונסטר, קוקו ביבה. רציתי בבקשה את דעתך על סיטי מיני תאומים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2019

שלום,

לדעתי פחות מוצלחת מה-2 מכיוון ש:
    1. רוחב הגלגלים רחב יותר משמעותית אפילו מהביבה קוקו
    2. מדרך הרגליים לא מתכוונן
    3. מתקפלת כאשר כל הבד חשוף גם בחלק העליון וגם בחלק התחתון לכן בכל דרך שלא תניחו אותה ברכב היא תשתשף ותצבור לכלוך, שפשופים ועם הזמן קרעים.
    4. אין לה מעקה, צריך לרכוש בנפרד וגם לא תמיד יש זמין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת דונקי תאומים

Goodg
    09/02/2019

היי רציתי לברר מה אומר על עגלת דונקי לתאומים?? כן או לא?? ולמה.? ומה ההמלצות שלך אם לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/02/2019

שלום,

תלוי מאוד בכם.
    מצד אחד היא הכי מרווחת לתינוקות (אם לא לוקחים בחשבון עגלות רכבת) ונוחה מאוד בניוד. מצד שני היא רחבה מאוד בגלגלים האחוריים ולכן מאוד קשה לעבור איתה בהרבה מעברים, היא סופר כבדה, מאוד מסורבלת וקשה לקיפול (כי חייבים להוריד את הטיולונים טרם הקיפול).
    לסיכום: לדעתי היא מומלצת בתנאים מסויימים כמו למי שגר במושב בבית בקומת קרקע שממעט לנסוע עם העגלה ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו