כסא בטיחות מגיל לידה לרכב שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות מגיל לידה לרכב שני
    רותם
    01/02/2019

שלום רב,

מחפשת כיסא בטיחות לתינוק בן 3 חודשים, לרכב של סבא וסבתא (ייסע ברכב זה אולי פעם בשבוע).

דגשים:
    מאחר והכסא יותקן ברכב רק בעת הנסיעה, יש צורך בחיבור באמצעות חגורת הבטיחות (לא איזופיקס).
    הפרמטרים החשובים הם בטיחות ונוחות התקנה (לא רלוונטי ציון הבטיחות של הכסא כשהוא מותקן עם איזופיקס כמובן, אלא עם החגורה. וכמובן נוחות ההתקנה באמצעות החגורה)

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה נוספת

רותם
    01/02/2019

דגש נוסף הוא עניין המחיר - מאחר ומדובר בכיסא שני, מגבלת התקציב היא עד 1,000 ש"ח (אם יש באיזור 700-800 אפילו יותר טוב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2019

שלום רותם,

כל כיסא ניתן להתקנה גם עם חגורה אבל וזה אבל גדול, יש יותר מקום לטעות בהתקנה! בטח ובטח כאשר הכיסא יצא ויכנס.
    אי לכך ההמלצה שלי היא על ברייטקס מרתון קליקטייט שחורג מהתקציב! לא הייתי ממליץ לחסוך כאן מכיוון שהכיסא הזה כמעט ומונע טעויות אנוש בהתקנה עם חגורה בזכות המערכת החכמה. כמוכן החודש הוא חודש בטיחות בהמון חנויות ולכן יהיו עליו הנחות ומבצעים ולכן יהיה קרוב לתקציב לדעתי.
    אין לי המלצה אחרת לדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו