התלבטות לגבי עגלת יויו -אמבטיה +טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלת יויו -אמבטיה +טיולון
    אסתר
    03/02/2019

שלום,

אני מתלבטת אם לקנות עגלת יויו, מכיוון שאני נוסעת הרבה באוטובסים , גרה בקומה רביעית ללא מעלית.
    וכן אנחנו זוג יחסית נמוך.

בררתי וקיבלתי הרבה המלצות מאימהות שמשתמשות בעגלה עם שק אמבטיה / טיולון.

האופציה השנייה -עגלת מאמס אנס פאפס דגם סולה (אמבטיה +טיולון), אבל סיפרו לי שלאחר שנה קונים עגלת טיולון כי העגלה כבדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/02/2019

שלום אסתר,

אכן כך, עגלה שהיא באמת עגלה כמו הסולה תהיה כבדה יחסית עם טיולון, בטח שבהשוואה ליויו. לכן אם את מחפשת נוחות עבורך היויו היא פתרון מעולה. אם את מחפשת נוחות לתינוק לדעתי היויו היא פתרון פחות מוצלח!
    ראשית לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יפנה לכיוון ההורה עד גיל שנה + וביויו זה לא אפשרי.
    שנית האמבטיה לא באמת אמבטיה ולדעתי צרה ולא תמיד תתאים עד גיל חצי שנה והטיולון לדעתי לא מומלץ לפני גיל חצי שנה.
    הייתי ממליץ לבדוק עגלות ביניים כלומר, שיש להן טיולון דו כיווני אך המשקל סביר. היויו שקולת קצת פחות מ-6 ק"ג ועגלות דו כיווניות קלות שוקלות פחות מ-9 ק"ג שלדעתי זהו משקל בהחלט קל שאפשר להתמודד איתו במדרגות, כמוכן הקיפול של עגלות מסוג זה הוא קומפקטי.
    הייתי ממליץ על בוגבו בי 5, סייבקס מיוס או בייבי בוס טייגר.
    כולן דו כיווניות, מקפלות בקלות לגודל קומפקטי (לא כמו של יויו אך עדיין נוח להרמה ביד אחת) והמשקל פחות מ- 9 ק"ג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו