עגלה מגיל לידה לבית בלי מעלית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מגיל לידה לבית בלי מעלית
    רות
    04/02/2019

שלום קובי,
    עקב אילוצים (קומה רביעית בלי מעלית או לובי) אני מחפשת פתרון מעשי לתינוק מגיל לידה - עגלה שניתן לשמור ברכב באופן קבוע, ולהכניס ולהוציא אותה באופן יומיומי בזמן שהקטן במנשא. חשבתי על טיולון מגיל לידה, עם הפנים לכיוון ההורה ותנאים טובים לתינוק, שלא תהיה כבדה מדי עבור האם שצריכה לקפל ולהרים לאוטו בכל פעם.
    חשבנו על:
    1. ארמדילו פליפ, סייבקס מיוס, בוגבו בי - האם הטיולון שלהן ניתן לשימוש מגיל לידה?
    2. סייבקס טוויסט ועריסה של יויו - תוהים לגבי המרחב המצוצמם לתינוק - יותר קטן מאמבטיות מסוימות. עד כמה חשוב המרחב לדעתך לתינוק מתפתח?
    3. טיולון עם הפנים כלפי חוץ - צ'יקו מינימו 2, סילבר קרוס (ג'ט או ווינג), ג'ואי פקט (או לייט), או לארה של מקסי קוזי. למיטב הבנתי כולם נשכבים כמעט ל180 מעלות ומיועדים מגיל לידה.

על אילו משלוש האפשרויות היית ממליץ? והאם יש עגלה מומלצת במיוחד בתוך האפשרות הנבחרת?
    אשמח מאוד לעצתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2019

שלום רות,

חשוב להבין שככל שנרד במשקל כך נקבל מוצר יותר מצומצם כלומר גלגלים קטנים, מושב קטן וכו'.
    1. כולן עונות היטב לדרישות, הן יחסית קלות ועדיין מציעות טיולון דו כיווני, קיפול יחסית קומפקטי וכולן ניתנות לנשיאה יחסית נוחה במדרגות, בכולן בשלב האמבטיה יהיה מסורבל לעלות קומות ברגל. ההמלצה היא לעשות בחינה של כל אחת, תפעול, קיפול, הליכה בחנות ומחוץ לחנות עם משקל של 12 ק"ג ואז לקבל החלטה מה נכון לכם. לגבי טיולון מגיל לידה, אני ממליץ מאוד על האמבטיה לדעתי נח וחמים יותר לתינוק. אם הן מתאימות כטיולון, צריך לבדוק מול היבואנים או מכון התקנים, ככל הידוע לי הארמדילו והבי מתאימות, לגבי סייבקס צריך לבדוק.
    2. לדעתי אופציה שמתפשרת המון על נוחות התינוק והניוד הייתי ממליץ פחות להתפשר אך זה גם מאוד תלוי בכם, בכל זאת היא קלה ביותר מ-2 ק"ג מהעגלות בסעיף 1 וגם קטנה יותר לאחר הקיפול.
    3. נכון אופציה קלה וקומפקטית יותר אך לדעתי ולפי מחקרים יש לכך חסרונות רבים הקשורים להתפתחות התינוק ולכן אני אישית פחות ממליץ עליהם.

הייתי מוסיף לסעיף 1 גם את בייבי בוס טייגר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר, טור לוקס או סייבקס טויסט

רות
    04/02/2019

תודה על התשובה המפורטת!

תשובתך עזרה לי לצמצם את האפשרויות ל:
    בייבי בוס טייגר, בייבי ג'וגר סיטי טור לוקס, או סייבקס טוויסט.

האם לדעתך ניתן להשתמש בטיולון של בייבי בוס טייגר מגיל לידה?
    ואשמח לשמוע את דעתך על הטור לוקס (האמבטיה והטיולון).

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2019

שלום רות,

על הטוויסט של סייבקס אני פחות ממליץ, מבחינת נוחות להורה היא הכי נוחה כי היא הכי קלה והכי קטנה לאחר קיפול. מצד שני היא הכי פחות נוחה בניוד ולדעתי תהיה הכי פחות נוחה לתינוק בגלל שהיא צרה וקצרה מאוד.
    לגבי סיטי תור היא קרובה במימדים לסייבקס ולדעתי כמוהה פחות נוחה בניוד. בשתי העגלות לדעתי מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכות.
    לגבי הבייבי בוס לדעתי הכי מרווחת לתינוק ונוחה באופן משמעותי לניוד. הכי גדולה בקיפול.

בכולן ניתן להתחיל עם הטיולון מגיל לידה. ההמלצה שלי היא תמיד אמבטיה אך אין בעיה להתחיל עם הטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו