עזרה בהתלבטות בבחירת עגלה

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • עזרה בהתלבטות בבחירת עגלה
    ליאור
    06/02/2019

    היי עוקבת אחרי וזקוקה לעזרה
    מתלבטת בין הבוגבו ביי 5 לבין הספורט ליין סיילו. אני יודעת שיש פער מאוד גדול במחיר אבל המחיר לא פטור. חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה ותשרת אותי גם בעתיד ולא תהרס אחרי שימוש אחד, לצד בטיחות מקסימאלית לבייבי ופחות סירבול גם לנו. אין ככ המלצות על הספורט ליין הבנתי שהיא בהרצה פה בישראל כחצי שנה. אז זה דיי הימור.. אשמח לעצתך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    06/02/2019

    שלום ליאור,

    אם המחיר לא פקטור אז ברור שההמלצה היא לבי 5!
    מבחינת אמבטיה של הסיילו עדיפה, יותר גבוהה, יותר מרווחת ובאמת אמבטיה ולכן קל יותר להתקין ולשלוף אבל, האמבטיה היא לתקופה קצרה ובכל הקשור לטיולון אני חושב שזה של הבי עדיף גם בגלל זווית ישיבה טובה יותר וגם בגלל שהמושב יצוק מפלסטיק ולא בד מתוח עם פרספקט כמו בסיילו.
    מבחינת שלדה, הבי מציעה מערכת קפיצים עדיפה עם צמיגים איכותיים יותר ולדעתי שלדה חזקה יותר.

    אם עדיין לא רוצים להגיע לרמות מחיר של הבי ולקבל מוצר שמספק את אותם יתרונות הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שיושבת בין הבי לסיילו מבחינת מחיר (הרבה יותר קרובה לסיילו).

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו