עגלה לתינוק מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק מגיל לידה
    מעיין
    06/02/2019

היי קובי, רציתי לקבל ממך המלצה לעגלה משולבת לילד שני. בראשון קיבלנו בהשאלה עגלת מוצי ישנה ונוראית, אבל היתרון הגדול שהיה לה הוא שהדופן של האמבטיה היתה יחסית נמוכה והבן שלי בילה עד גיל 7 חודשים כמעט בשכיבה על הבטן וצפייה על העולם.
    אז אני מחפשת עגלה עם אמבטיה גדולה עם דופן נמוכה וגגון שאפשר לקפל לחלוטין לכיוון הידית (שאפשר לראות קדימה בשכיבה על הבטן).
    בנוסף, אני צריכה שיהיה אפשר לחבר טרמפיסט (או שיש אוניברסלי?), משקל וקיפול פחות רלוונטי אבל היא צריכה להיות מאוד יציבה כי אני מתניידת בעיקר בתחבורה ציבורית עירונית. מחיר לא מוגבל אבל יש לנו הגבלה של גודל בגלל המעלית שהיא קטנה יחסית- 70×90.
    יש חיה כזאת?
    נ.ב. תודה רבה על התשובות המפורטות שיש כאן בפורום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לתינוק מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/02/2019

שלום מעיין,

הייתי ממליץ על בייבי בוס טייגר שהאמבטיה לא גבוהה מדי ויש בגגון האמבטיה רשת נפתחת וכך נשארת ההצללה וגם התינוק יכול להרים את הראש ולהסתכל. אפשר לחבר טרמפיסט, העגלה קלה ויחסית צרה וקצרה בגלגלים כך שתתאים בקלות למעלית.
    יש גם את פג פרגו בוק פופאפ שהאמבטיה כמו בטייגר, יש שלדת 51 כך שלמעלית לא תהיה בעיה, יותר גודלה וכבדה מהטייגר אך גם מעט יותר מרווחת לתינוק בטיולון או באמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי העגלות שהצעת

מעיין
    07/02/2019

בשתי העגלות אין אפשרות לפתוח לגמרי את ההצללה לצד השני? יש אולי עוד דגם של חברה אחרת שכן מאפשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/02/2019

שלום מעיין,

בשתיהן יש רוכסן שפותח כחצי מהגגון ואז יש רשת, הדבר מאפשר לתינוק לשכב על הבטן ולהרים את הראש ולהסתכל כלפי חוץ. הרשת שומרת שלא יכנסו חרקים וגם מספק סוג של הצללה.
    לפי מה שאני מבין את מחפשת עגלה שניתן לנתק עם תיקתקים את החלק האחורי של הגגון ואז לקפל את הגגון.
    לדעתי אין יותר מדי אופציות כאלו, בכנות זה גם לא דבר שאני בודק בעגלות אבל בשלוף אני יודע שבסלסה של איי.בי.סי דיזיין ובבבה קאר אפשר עם תיקתקים לנתק את החלק האחורי של הגגון ואז למשוך את הגגון אליכם ויש לתינוק דרך להרים את הראש ולהסתכל כלפי חוץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ועוד שאלה אחת

מעיין
    13/02/2019

גם הסירקל ראבנה 4 עונה על הדרישות שלנו מבחינת גודל וראיתי שבעבר המלצת עליה מאוד (והיא גם יותר זולה מהבייביבוס). אתה יכול לעזור לי להבין מה היתרונות של כל אחת מהעגלות (בייבוס בוס טייגר מול סירקל ראבנה 4). ושוב תודה רבה רבה רבה על התשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/02/2019

שלום מעיין,

ראשית בראבנה יש תיקתקים לגגון ולכן אפשר להרים את חלקו האחורי בדיוק כפי שרצית. היא יותר מרווחת מהטייגר ולכן לדעתי יותר נוחה לתינוק, האמבטיה עם מזרן עבה יותר וגגון גדול יותר (בטיולון לשתיהן גגונים ענקיים ומעולים). הטיולון עם 4 מצבים לעומת 3 בטייגר כאשר לראבנה פשוט יש מצב ביניים נוסף השכיבה, הישיבה והבניים האמצעי זהים בדיוק לטייגר. הגללגים של הראבנה גדולים יותר אך לדעתי הטייגר יותר נוחה בניוד ובעיקר לעליה וירידה ממדרכות. הטייגר יותר קלה בכ- 3 ק"ג, יותר נוחה בקיפול ויותר קומפקטית. הסירקל יותר זולה בכ- 1000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

מעיין
    16/02/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו