קניית עגלה יד 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניית עגלה יד 2
    מיכל
    12/02/2019

היי קובי,

אני רואה בפורום שאתה לא בעד קניית עגלה יד 2. תוכל להרחיב למה?

תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית עגלה יד 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/02/2019

שלום מיכל,

מעולם לא אמרתי שאני לא בעד!
    1. אני לא בעד לרכוש מושבי בטיחות יד שנייה, זה בעיקר בגלל שאם המושב היה מעורב בתאונה אסור לו להיות בשימוש שוב אז אין מעקב על מי שמוכר יד 2.
    2. אני לא מכיר את מחירי היד 2 ולכן קשה לי לענות ולכוון למוצרים ע"פ דרישות השואל והתקציב שלו.

אני כן מסייג ואומר תמיד שברכישת יד 2 יש לקחת מספר גורמים בחשבון:
    1. לבדוק אם לא שווה לרכוש מוצר חדש באותו מחיר, לפעמים הפערים לא מצדיקים או שיש מוצר מקביל חדש שלא נופל ברמתו מהיד 2.
    2. אי אפשר לדעתי מה עבר על המוצר ברוב המקרים, למרות שלפעמים מיד רואים אם מוצר במצב די חדש אז זה מאוד תלוי.
    3. העגלות נשחקות, אם תשאלי אותי אני אמליץ כמו ברכב כל שנה לעשות טיפול לעגלה משלא עושים זאת השחיקה רק מתגברת. לכן אני ממליץ תמיד ברכישת עגלת יד 2 לעשות חידוש, כמו גם כמו ברכב לעשות בדיקה שכל החלקים תקינים כמו רתמות, מנגנון קיפול, שחיקת גלגלים וכו'. אני תמיד ממליץ לפנות לחברת "הגלגל" שעושים זאת בתשלום יחסית סביר. יחד עם זאת זה מעלה את מחיר העגלה ושוב נשאלת השאלה אם כבר לא שווה לרכוש חדש.

מסכים שלפעמים יש המון מציאות ביד 2, כבר שמעתי על כאלו שרכשו בוגבו בי 5 בת 3 חודשים בפחות מחצי ממה שעלתה כחדשה. כמו ברכב צריך להיות סבלניים ולמצוא את המציאות האלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו