המלצה לעגלה ראשונה קלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה ראשונה קלה
    ליאת
    13/02/2019

היי קובי,

אנחנו עומדים להפוך להורים בפעם הראשונה ומנסים להבין איזו עגלה תתאים הכי טוב לצרכים שלנו.
    אנחנו גרים בעיר בבניין עם מעלית מרווחת, מתניידים ברכבים פרטיים. תא המטען של שנינו לא קטן במיוחד, אך שלי לא ענק (רכב משפחתי סטנדרטי). אני לא מאוד חזקה, כך שאחד הדברים שחשובים שלנו שהעגלה לא תהיה כבדה, כך שאוכל להרים אותה בנוחות לתא המטען של האוטו. חשוב לנו נוחות הקיפול ויציבות העגלה (שהתינוק לא יזדעזע כל פעם שעולים על מדרכה או יורדים ממדרכה). מאוד חשוב לנו שנוכל להשתמש בעגלה בהמשך כטיולון ושלא נצטרך לעבור לטיולון זול אחרי חצי שנה. אני לא גבוהה במיוחד ולכן הייתי רוצה ידית בגובה נוח או ידית מתכווננת. שיהיה סל אחסון בגודל סביר. שהאמבטיה והטיולון יהיו עם בד שקל להוציא ולכבס ונוחים לתינוק. אשמח שהאמבטיה תהיה מתכווננת למקרה שיהיה ריפלוקס לתינוק.

האם אנחנו רוצים הכל מהכל? יש איזושהי עגלה שעומדת בקריטריונים האלה? התחלנו עם מחשבה על הבייבי ג'וזגר, אבל הידית גבוהה לי, ולא אהנו את זה שאי אפשר להפוך את מושב הטיולון. הפג פרגו נראית טובה, אבל כבדה מדי ותופסת המון מקום. כרגע אנחנו נוטים לכיוון הבוגבו בי 5, אך קצת חוששים מכך שאי אפשר לשנות את זוית האמבטיה.
    אשמח להלצות / סדר.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה ראשונה קלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/02/2019

שלום ליאת,

אכן אתם רוצים הכל מהכל ולצערי זה לא אפשרי.
    אם נרצה עגלה שתספק מקסימום לתינוק היא תהיה חייבת להיות רחבה מאוד, מרופדת מאוד, סופר נוחה בניוד ולכן הגלגלים צריכים להיות צמיגים אוויר או PU (כמו אוויר רק מוקצף ולכן ללא פנצ'רים), הקפיצים צריכים להיות גדולים ואיכותיים ומן הסתם ככל שנוסיף כל המשקל יעגלה, גודל הקיפול יגדל וכו'.
    ואותו דבר להפך ובייבי ג'וגר דומא מצויינת, סופר קלה, סופר נוחה לקיפול אבל מושב חד כיווני, ללא מדרך רגליים מתכוונן, מצבים משתנים בשרוך, ללא קפיצים בגלגלים האחוריים, ידית קבועה ועוד, כל אלו חוסכים במשקל ובגודל אבל לדעתי יוצרים פשרות בנוחות התינוק והניוד שלדעתי גם מאוד קשורה לנוחות התינוק.

אי לכך צריך להחליט היכן מתפשרים.
    לדעתי בי נותנת נוחות מצויינת להורה עם פחות פשרות מהבייבי ג'וגר אך עדיין מדובר בעגלה יחסית צרה עם גלגלים קטנים ולכן לדעתי היא עגלה עירונית וככל שהדרך תהיה משובשת כך נוחות הניוד תרד ומן הסתם רעידות יורגשו יותר.

הפג מציעה פשרה בנוחות שלכם אך לא גדולה מדי, לדעתי משקלה סביר וכזה שאפשר להתמודד איתו בקלות, בעיקר כשזה מתבטא בהרמה מהירה לרכב.

לדעתי לא קריטי אמבטיה מתכווננת. א. לא בטוח שיהיה ריפלוקס. ב. אפשר פשוט לשים כרית וישנן כאלו לריפלוקס.

לדעתי נסו לסדר את סדר העדיפיות וכך יהיה יותר קל לי לכוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו