עזרה בבחירת עגלת אחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלת אחים
    שרית
    13/02/2019

אשמח לעזרה בנוגע לבחירת עגלת אחים. יש לי ילד בן שנה וחצי ובעוד שלושה חודשים אני צפויה ללדת.
    בבית יש לי את הבוגבו בי 5 (כולל אמבטיה) שאני ממש אוהבת ואת היויו לסידורים עם האוטו. אנחנו גרים בעיר ואלו שתי עגלות שמתאימות לנו ממש.
    אני מתלבטת איזה עגלה לקנות. מצד אחד הייתי רוצה שהעגלה תתאים מגיל לידה ועדיפות שתהיה בה אמבטיה ומצד שני הייתי רוצה שהיא תהיה גם קומפטית ותתאים לעיר. ביחוד שתהיה צרה כי יש לנו פה רחובות עם מדרכות צרות. יחד עם זאת אני מעדיפה שזאת תהיה עגלה Side by side.
    עוד נתון שחשוב לי אבל הוא לא קריטי, שהעגלה תתאים עד למשקל של 20 קילו. הבן שלי יחסית גבוה וכבר עכשיו שוקל 12 קילו. הייתי רוצה שהעגלה תתאים לו לעוד שנתיים לפחות.
    העגלות שאני מתלבטת לגביהן הן:
    במבלריידר
    איזי בייבי של בייבי מונסטר
    מאונטיין באגי (חשבתיגם להביא מארה"ב את המאונטיין באגי נאנו דואו החדשה שהיא ממש קלה).
    מקלארן טכנו
    אשמח לשמוע את דעתך ואם יש עוד עגלה שלא חשבתי עליה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלת אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/02/2019

שלום שרית,

למקאלרן לא ניתן לחבר אמבטיה והיא הכי מסורבלת לדעתי והכי פחות נוחה לניוד ולכן אני פחות ממליץ.
    במבלריידר מאד כבדה ועם גלגלי אוויר ומאוד רחבה, לדעתי פחות טובה/פרקטית מהמונסטרס או הבאגי דואו. הננו יותר טיולון וגם לא ניתן לדעתי לצרף אמבטיה (לצערי לא בחנתי מקרוב עדיין).
    המונסטרס ברוחב 65 ואפשר לחבר לה אמבטיה, הניוד די נוח (לדעתי עדיף על המאונטיין באגי) בדגם ה3.0 יש מדרך רגליים מתכוונן שאין במאונטיין באגי ולכן לדעתי היא הכי תואמת את הדרישות שלך. ככל שידוע לי במרץ/אפריל יכנס דגם משופר, לצערי לא נחשפתי אליו ואיני יודע מהם השיפורים אך אם יש זמן שווה לחכות).

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מתכוון לביבימונסטרס קוקי?

שרית
    15/02/2019

למיטב הבנתי לא יהיה ניתן לחבר לה אמבטיה.
    או שלאיזי טווין יצא דגם חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/02/2019

שלום שרית,

לא התכוונתי לקוקי, אין צפי מתי תחל להימכר בארץ לצערי.
    התכוונתי לאיזי טווין אבל זה רק ממרץ/אפריל ושוב, אני יודע שיש שינויים, לא יודע מהם עדיין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוחב הכיסא

שרית
    15/02/2019

היינו היום בחנות ושמתי את הבן שלי בבייבימונסטרס. הוא כרגע בן שנה וחצי גובה 82 ס"מ ושוקל 12 קילו. היה נראה שהכיסא ממש צר ויכול להיות שעוד חצי שנה כבר לא יתאים לו. מה אתה חושב?
    מעבר לזה מאד אהבתי את העגלה אבל אני ממש מתלבטת אם אוכל להשתמש בה יותר מחצי שנה ואז אצטרך שוב להחליף.
    באותו הזמן ראיתי גם את הקוקו ביבה ומלבד שזו העגלה הכי מכוערת מבין האופציות היא נראית מאד פונקציונאלית ורוחב המושב שלה יותר גדול. אולי עדיף לי לבחור בה? באיזה מהאופציות אתה חושב שאוכל להשתמש למשך זמן רב יותר?
    המאונטיין באגי ירדה מהפרק כי נראה שכבר עכשיו הראש של הבן שלי מגיע לסוף של העגלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/02/2019

שלום שרית,

כמובן שיש קשר בין הרוחב הכללי של העגלה לרוחב המושבים אבל, ראיתי בה ילדים גדולים גם מעבר לגיל 3 כך שלא הייתי חושש. כמוכן קצב הגדילה כעת עד גיל 3 יהיה הרבה הרבה יותר איטי ממה שהיה עד גיל שנה / שנה וקצת.
    הקוקו רחבה יותר אך לא בהרבה מדי. סה"כ שתיהן לדעתי מומלצות מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו