המלצה למושב בטיחות עד גיל 10

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה למושב בטיחות עד גיל 10
    שרית
    14/02/2019

האם אתה ממליץ על מושב הבטיחות טייטן או מגלן של מקסי קוזי? אני שוקלת לקנות אחד מהם לתיוק שעכשיו בן שנה וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/02/2019

שלום שרית,

המגלן סופר חדש ולכן אין לגביו יותר מדי מידע, הוא מגיע מבית טוב אך עדיין קשה לי להמליץ עליו. הטיטן הרבה יותר פשוט. בסגנון של המגלן גרקו פוראבר או מיילסטון מספקים את רמת הבטיחות הגבוהה ביותר מבין אלו שהופכים לבוסטר.
    אפשר גם לשקול רכישת גרקו נאוטילוס או ארגוס שיכולים להתאים לגיל (יש לקחת בחשבון שאין להם זווית שכיבה, לכן זה תלוי בתינוק).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע אנחנו עם המקסי קוזי אקסיפיקס

שרית
    15/02/2019

שהוא עד גיל 4. אני צריכה ללדת בקרוב וחשבתי לשים את האקסיפיקס לתינוק שיוולד ולבן שלי לקנות כיסא חדש. או האופציה השניה היא לשנות עוד אקסיפיקס כי הוא מאד נוח לשימוש ביחוד כשרוצים להוציא תינוק ישן מהאוטו.
    האם כדאי להשקיע בעוד כיסא כזה וכשיגיע למגבלת המשקל להחליף למשהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/02/2019

שלום שרית,

דעתי היא שעדיף כיסא ולא מוצר משולב, כשמגיע הרגע רוכשים בוסטר. זה גם יותר נוח ונכון לתינוקות, בעיקר מגיל לידה. גם יותר נוח מבחינת מקום ברכב וגם תקנים משתנים, טכנולוגיות משופרת ויתכן שמה שנחשב כיום לשיא הקידמה בעוד 5 או 6 שנים יהיה מיושן ולכן אני יותר ממליץ לרכוש כיסא ובבוא העת בוסטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מומלץ יותר?

שרית
    16/02/2019

האקסיפיקס או המרתון של סייבקס? מבחינת בטיחות?
    הבנתי שבמושבים שמתחברים באיזופיקס ניתן להשתמש עד שמשקל הילד + הכיסא הוא 30 ק"ג. האם למרתון יש חיבור גם בעזרת החגורה לרכב שמחליף את האיזופיקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2019

שלום שרית,

לכל כיסא יש חיבור גם עם חגורה ואכן הוראות היצרנים הם עד כ- 30 ק"ג למשקל התינוק + הכיסא. היתרון במרתון שיש לו שיטת חגירה בשגם קליק טייט שמאוד קל בעזרתה להתקינו מבלי לעשות טעויות אנוש. הסיבה המרכזית שהאיזופיקס הומצא היא למנוע טעויות אנוש בהתקנת הכיסא שכן עם האיזופיקס הרבה יותר קל מאשר עם החגורה. ברייטקס שינו את חוקי המשחק ואצלהם ההתקנה עם החגורה גם קלה יותר מאשר התקנה עם איזופיקס בהשוואה לחלק מהכיסאות בשוק.
    לדעתי המרתון הוא אחד הכיסאות הטובים ביותר שאפשר לרכוש.
    יש לקחת בחשבון שבניגוד לאקסיס הוא אינו מסתובב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו