התייעצות לגבי מזרן Numu

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי מזרן Numu
    מיטל
    15/02/2019

שלום קובי
    אני מתעניינת במזרן לתינוק וקראתי את המלצותיך לגבי מולטיפלואו ואימ׳גן 360 ולצערי מולטיפלאו לא מתאים למידות המיטה שרכשתי ובאימג׳ן יש מעכבי בעירה
    רציתי לדעת על איזה מזרן אתה ממליץ מלבד שני אלו והאם שמעת על מזרן Numu באתר שלהן נטען שהמזרן נושם, מפחית גורמי אלרגיה, ארגונומי, מונע שאיפה חוזרת של פליטות וכו
    אשמח לדעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי מזרן Numu

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/02/2019

שלום מיטל,

למיטב הבנתי מחודש אפריל האימג'ן אינו מכיל מעכבי בעירה, לפחות כך עודכנתי כאן בפורום מאחת השואלות שביררה עם עמינח.
    לגבי מולטיפלואו, למיטב הבנתי בפניה ישירה ליצרן בייבי טק הם יכולים לייצר לך באיזה מידה שתרצי.
    לגבי נומו, הוא מספק פחות או יותר את אותם היתרונות של האימג'ן והמולטיפלואו, לדעתי הוא קשיח מהם ולכן אני חושב שפחות נוח מהם, מצד שני הוא מאפשר מעבר אוויר טיפה יותר יעיל אך אני חושב שזה לא הבדל קריטי ועדיין יותר ממליץ על האימג'ן או הפלואו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו