כסא רכב נוסף (כרגע קוסקו סנרה נקסט)

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא רכב נוסף (כרגע קוסקו סנרה נקסט)
    לימי
    19/02/2019

היי קובי
    יש לי כסא רכב, קוסקו סנרה נקסט, שהוא כסא שני שמשמש אותי מידי פעם, על בסיס של פעם- פעמיים בחודש+-
    לפי מה שאני רואה הוא שימושי עד משקל 18 קילו. האם יש המלצה לכסא אחר לילד בן כמעט 4 ששוקל קצת מעל 18 קילו? שוב, לא לשימוש יום יומי בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2019

שלום לימי,

הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות כאשר במחיר הכי קרוב לשל סנרה יש את האוונפלו מאסטרו, הוא מאפשר עד 23 ק"ג עם הרתמות ואחר כך כבר אפשר לחגור את הילד עם חגורת הבטיחות. הפלוס כאן שאתם רוכשים מוצר שישמש עד גיל 12.
    כרגע בחודש הבטיחות הוא נמכר סביב ה-700 ש"ח ואולי פחות.
    אופציות זולות יותר בעייתיות מכיוון שאו שהבוסטרי רוצועות מתאימים עד 18 ק"ג עם הרצועות ואז אין לזה שום ערך עבורכם או שהם ללא רצועות, לדעתי עדיף להיות עם הרצועות עד כמה שניתן לאזורי גיל 6 שנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

לימי
    20/02/2019

מה תוקף הכסא שהמלצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2019

שלום לימי,

זה מאוד תלוי בתאריך הייצור שכן זה הפקטור המשפיע. כל כיסא או בוסטר (בעיקר האמריקאים) זה שונה, לכן מומלץ טרם הרכישה לבדוק על המוצר את התוקף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו