מזרון לתינוק אודה להמלצה מה לרכוש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון לתינוק אודה להמלצה מה לרכוש
    נטע
    21/02/2019

אודה על המחצה למזרון למיטת תינוק. קראתי רבות על הנומו אך מרגיש לי םחות טוב מכיון שזו רק רשת ויש צורך ברכישת חלקים נוספים. הבנתי שיש מזרון מומלץ גם לעמינח? אודה להמלצה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/02/2019

שלום נטע,

ברעיון של הנומו (מזרן נושם מלא ללא ספוג) יש לך עוד 2 אופציות.
    מעמינח יש את קינג קויל אימג'ן 360 שנמכר רק בשילב.
    מבייבי טק יש את המולטיפלואו שנמכר במרבית החנויות שהן לא שילב.
    שניהם שונים ויותר מזרנים אשר במקום ספוג ממולאים בסיבים (כמו ספגטי), לדעתי זה מקנה נוחות טובה יותר לתינוק וכן, אין צורך ברכישת אבזורים נוספים.
    בשורה תחתונה אם הייתי צריך לרכוש כיום מזרן הייתי מתלבט בין השלושה האלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

נטע
    23/02/2019

תודה רבה על המעננ! קראתי עוד, והאם יש להם שני צדדים כמו שקראתי שמומלץ, אחד קשה יותר לעד שנה והשני רך לאח"כ? או שאין חובה כזו לשני צדדים והם ךמעשה מספיקים? וכן מבחינת חומרים מעכבי בערה אני מבינה שיש בעמינח ומולטי ואין בנוצו- האם זה צרחך להוות שיקול מבחינת בויחו
    מתקשה להחליט בין השלושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/02/2019

שלום נטע,

אין להם שני צדדים וזה בדיוק היתרון שלהם.
    מזרן דו צדדי הוא לא מזרן נושם. הצד הקשיח מונע מראש התינוק לשקוע בספוג ובכך מצמצם סכנת חנק (מוות בעריסה).
    במזרן נושם אין צורך בכך מכיוון שיש מעבר חופשי של אוויר ולכן התינוק יכול לישון על מזרן יותר רך ונוח.
    כמוכן כל המזרנים שצייתי כיום אינם מכילים מעכבי בעירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו