כיסא בטיחות לרכב משני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לרכב משני
    אורטל
    22/02/2019

היי קובי,
    אודה לעזרתך,
    יש לי שני ילדים, האחד בן שנה והשני בן שלוש.
    ברכב הראשי שניהם על כיסא של ציקו (בן השנה עדיין עםפ הפנים אחורה בשאיפה למשוך ככה כמה שיותר).
    מחפשים כיסא אחד לרכב המשני שיתאים לשני הילדים (לא יושבים בו בו-זמנית).
    לכן אם יהיה עם פנים אחורה נדרש מאריך רגליים (והמון תקווה שהגדול יסכים לשבת ככה) או לחילופין לוותר ולשים עם פנים קדימה. אופציה שלישית שנחשפתי אליה היא כיסא שנקרא איזי מודולאר מבית ביסייף - שהבנתי שהוא יושב על בסיס ואפשר להפוך אותו עם הפנים קדימה בקלות לפי הצורך.
    השיקול החשוב ביותר מבחינתי הוא הבטיחות.
    להלן שאלותיי:
    1. לא שמעתי על הכיסא איזי מודולאר לפני היום. האם אתה מכיר? אשמח לחוות דעתך.
    2. האם אתה מכיר את הכיסא החדש של ציקו שכולל מאריך רגליים ותוכל לחוות דעתך לרבות האם יתאים כנגד כיוון הנסיעה לילד בן 3?
    3. למיטב הבנתי מסתובבים בשוק כמה מבחני בטיחות, אשר באחד מהם ציקו קיבל את ציון בטיחות 5 מתוך 10, האם אתה מכיר את העניין?
    4. האם יש לך רעיון פתרון או המלצה אחרת למצבי?

ממתינה בקוצר רוח לשמוע את דעתך, ותודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב משני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/02/2019

שלום אורטל,

1. בי סייף נחשבת לחברה מעולה בתחום הבטיחות וגם המושב שלהם ברמת בטיחות גבוהה מאוד. הדירוג שלו שווה ערך ל4 כוכבים. החיסרון שלו בהשוואה לאמריקאים שהמשקל המקסימלי של התינוקות נמוך בהשוואה לאמריקאים. אי לכך אם זה הכיוון אני ממליץ טרם הרכישה לבדוק עם הגדול איך הוא בתוך הכיסא לאחר החגירה, ממליץ לעשות את הבדיקה עם לבוש חורפי. בסגנון שלו אפשר גם למצוא את מקסי קוזי אקסיס שפשוט מסתובב ולא צריך לנתק מהבסיס, הדירוג שלהם די זהה ושניהם בתקן I-SIZE החדש והמחמיר יותר כך, שמהאירופאים שניהם מומלצים.
    2. לא מכיר, אם תצייני דגם אוכל לתת חוות דעת. ככל שידוע לי באמריקאים אין אופציה כזו, אולי כוונתך לדגם אירופאי?
    3. תלוי בכיסא, לצ'יקו יש ליין אמריקאי וליין אירופאי והם שונים לחלוטין אחד מהשני. באמריקאי צ'יקו תמיד בשלישיה הראשונה של הטובים ביותר, הכוונה לדגם הנקסטפיט. אפשר פשוט לעשות מנוי לאתר הקונסיומר ריפורט האמריקאי ולבדוק זאת.
    4. מעבר לרעיון של האקסיס לדעתי עם האמריקאים יהיה מאוד קשה לעשות זאת, אני די בטוח שבן ה-3 לא יסכים לשבת בהם נגד הכיוון. המדינה היחידה בעולם כרגע שהחוק שלה דורש שהלידים יהיה נגד הכיוון עד גיל 4 שנים היא שבדיה ושם יש מותגים מקומיים עם מושבים שבנויים עד גיל 4. יש מספר המלצות אבל אני חושש להמליץ מכיוון שלא תוכלו לבדוק ולדעתי זה פרמטר חשוב, לכן הייתי ממליץ להמתקד על האופציות מסעיף 1.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו