מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלת טיולוןענבל25/02/2019
שלום וברכה
בבקשה עצה לעגלה.. תינוק בן 4 חודשים כרגע יש לנו עגלת אמבטיה מהקודמים... יש גם טיולון ארמדילו (הדגם הישן שהוא רק טיולון) מעוניינים לחדש.. מחפשים טיולון עם תמיכה מלאה במימדים די גדולים (ביתי בת 2 עדיין ישנה שנ"צ לפעמים בארמדילו והמידות שלה מצויינות) הייתי מעוניינת בידית מתכווננת או גבוהה יותר... קיפול נוח שאמור להיכנס ברכב 7 מקומות שתא המטען קטן יחסית (הארמדילו נכנסת בדיוק..) בנוסף הייתי רוצה טיולון דו כיווני.
ראיתי הרבה עגלות גם ביד 2 אבל ההיצע מאוד גדול ומבלבל..אשמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/02/2019שלום ענבל,
אכן רכבי 7 מקומות מאוד בעתיים בטח שעם עגלה ולא טיולון.
הייתי ממליץ על טיולון דו כיווני ולכן האופציות הן או ארמדילו פליפ XT שאת כבר די מכירה רק עם מושב דו כיווני או בוגבו בי, יש הרבה שנקנו רק כטיולון ולכן יש ביד 2 לא מעט.
עגלות אחרות או שמגיעות עם אמבטיה או שלא יכנסו (או שאני פחות ממליץ).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת טיולון מומלצת
ענבל26/02/2019ממש תודה רבה על המענה המהיר!
מאמאס אנד פאפאס ארמדילו XT פליפ
פג בוק 51 שלדה לבנה
בבה קאר
ברווי אובו
כולן נמכרות ב 1000 שח עם האמבטיה שלהן
בהתאם לקריטריונים שציינתי על מה כדאי ללכת ההתלבטות שלי לגבי הארמדילו זה שהיא קצת נמוכה, הידית לא מתכווננת ואין זוית ישיבה של 90 מעלות.. האם שונה בפליפ והאם בכל זאת עדיפה מתוך הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/02/2019שלום ענבל,
הארמדילו פליפ XT כן מציעה ידית מתכווננת ומושב עם ישיבה של כמעט 90 מעלות, אולי כוונתך לארמדילו (לא פליפ).
הגובה הוא בהחלט שיקול שלכם. היתרון זה משקל קל וקיפול קטן.
הפג לדעתי מציעה נוחות לתינוק עדיפה בשל מושב מרווח יותר, נוחות ניוד טובה יותר בשל גלגלים יותר גדולים אבל היא כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול.
בבה קאר כמו הפג רק המושב שוכב טוב יותר אבל העגלה כבדה עוד יותר, מסורבלת יותר לקיפול וגם גדולה יותר לאחר הקיפול, אני פחות ממליץ כטיולון אלא אם המשקל והגודל לא מהווים בעיה.
ברווי אובו לדעתי לא מומלצת בכלל, גם כבדה, גם מסורבלת בקיפול, גם גדולה וגם המשוב ללא שכיבה ישרה.
מבין כולן הארמדילו פליפ היא הכי קרובה לטיולון
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענבל26/02/2019תודה רבה על תשובה מקצועית ומפורטת !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשל להמלצתך על עגלה
ענבל28/02/2019שוב שלום קובי, בהמשך להמלצתך... אם אנחנו שמים רגע את נושא המקום לעגלה ברכב בצד אם תוכל בבקשה לציין יתרונות מול חסרונות של שלושת העגלות שהתמקדנו בהן:
בבה כאר איפאופ
ארמדילו פליפ xt/2
פג פרגו
ואם יש עגלה אחרת שהיית ממליץ..כפי שאמרתי התינוק כבר בן 4 חודשים ויש כבר עגלת אמבטיה אז לא חייבים אותה (אם נקנה יד שניה ותהיה מצורפת ומרווחת מספיק כמובן שאשמח להמשיך להשתמש) אך חשוב בעיקר שתהיה נוחה מאוד ומרווחת מספיק לתינוק זוית שכיבה מלאה או מאוד קרוב לזה זווית ישיבה מלאה בדים שניתן להסיר ולכבס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/03/2019שלום ענבל,
בבה קאר: לדעתי יותר מדי כבדה, מסורבלת ולא נוחה לניוד בשביל להיות טיולון, הרוב המוחלט מחליף אותה לטיולון בגיל שנה ולפעמים גם לפני.
פג פרגו: סה"כ יש יתרון ברוחב המפנק אך יש לקחת בחשבון שהמושב לא מגיע לזווית ישרה לחלוטין ואת צריכה לחשוב אם זה מספיק בשביל שנ"צ. גם כאן הרוב המוחלט יחליף לטיולון בשלב כזה או אחר.
ארמדילו: הכי קלה מה-3 והכי קומפקטית. הרוחב יותר צר מהפג אבל השכיבה יותר ישרה. כפי שציינתי לדעתי הכי קרובה לטיולון מכל העגלות.
אלאה: כמו בבה קאר מאוד כבדה אבל הרבה יותר נוחה לניוד. אם מפרקים את הטיולון לפני הקיפול אז יש לה קיפול יחסית קטן שיתאים לרכב 7 מקומות (לדעתי, כמובן שצריך לבדוק).
המושב יחסית מרווח ותומך אך גם כאן הרוב המוחלט יעבור לטיולון בשלב כזה או אחר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דגם לבדיקה
ענבל28/02/2019מה לגבי העגלה הזו?
בבה קונפורט דגם אלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה נוחה
ענבל06/03/2019קובי שלום ותודה רבה על תשובותייך..
לצערי עדיין לא ה צלחתי להתמקד בדגם של עגלה ואשמח לעזרתך שוב
ראיתי את הארמדילו פליפ XT בחנות היא נראית מאוד צרה ביחס לטיולון הארמדילו שיש לנו בבית (טיולון בלבד שלא ניתן לחבר לו אמבטיה) בנוסף ראיתי באינטרנט מפרט של עגלת בבה קונפורט שנראתה לי אופציה במיוחד שמתקפלת למטריה אך שם ראיתי שרוחב המשענת הוא 25 סמ?? הגיוני? הרוחב של העגלה שלנו הוא בערך 38... בקיצור...שוב התבלבלתי...
אשמח לעצתך לעגלה שתהיה קודם כל נוחה ומרווחת מספיק לתינוק, רצוי מרופדת , ידית מתרוממת או בגובה יחסית סביר, נוחה לניוד ושתשמש את הקטנצ'יק לעוד שנה שנתיים.
כנראה שנשאיר את הטיולון שלנו שישמש אותנו לנסיעות ארוכות אחת לכמה חודשים ולכן פחות משמעותי הקיפול הקטן למרות שרצוי.
אציין שוב שאני ממש מרוצה מהטיולון שלנו מבחינת האורך והרוחב מאוד מרווח גם אחרי שאני שמה ריפוד..החסרונות מבחינתי הם גובה הידית, שלא ניתן להסיע אותו עם הפנים אלינו ושאין מצב של ישיבה מלאה..אשמח לשמוע אם יש איזשהו דגם קרוב למושלם בשבילנו.
תודה רבה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה נוחה
ענבל06/03/2019אדמקס מליבו ?? אם אפשר יתרונות וחסרונות האם יכול להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/03/2019שלום ענבל,
נתחיל מהמליבו: לא גדול לדעתי!
כבדה, מסורבלת אמנם מרווחת אך מהר מאוד תרצו לעבור לטיולון לדעתי. הרוב של הרוכשים שהכרתי איתה היו לא מרוצים.
לגבי טיולון, אין הרבה אופציות, כל הדו כיווניים יהיו תמיד יותר צרים מחד כיווני מכיוון שיש 2 קליפיסים מהצדדים שמורידים משמעותית מהרוחב. או לחלופין אפשר למצוא עגלות דו כיווניות סופר רחבות אך גם העגלה עצמה תהיה כזו וגם כבדה וגדולה בקיפול כך שזה תלוי בכם.
אם הייתם רוצים עם אמבטיה אז הכי הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שעונה היטב לרוב הדרישות, לדעתי מרווחת יותר מהפליפ XT אך פחות מהפליפ הרגילה, אחותי עם ילדה בת שנה וחצי ולילדה מאוד מרווח גם בחורף עם לבוש עבה כך שלדעתי היא די תתאים החיסרון שהיא מגיע רק עם אמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)