בירור לגבי מזרני ויסקו ולטקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי מזרני ויסקו ולטקס
    רוני
    03/03/2019

שלום. הבנתי שלא בריא לתינוקות לישון על מזרני ויסקו עד שהעמוד שדרה שלהם יציב יותר. אך אני נתקלת בהרבה מזרני תינוקות שלמעלה יש שכבת נוחות של ויסקו, וגם קראתי כאן בפורום שאתה ממליץ עליהם . מבולבלת. האם תוכל להבהיר לי את הנושא? האם יש הבדל בין לטקס וויסקו? אני ישנה על מזרן טמפור שהוא מזכיר ויסקו בתחושה ובחברה אמרו לי שלא כדאי לבת שלי לישון לידי בגיל שלה (בת שנתיים) . מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/03/2019

שלום רוני,

עד שנה יש סכנה שנקראת מוות בעירסה. אין אף גורם בעולם שיודע ממה זה נובע, ההשארה הכי מרכזית היא חנק כאשר תינוק מגיע למצב של שינה על הבטן הראש שוקע בספוג, אי לכך שאני אומר לא ממליץ זה עד שנה, כלומר עד שנה צריך מזרן שיהיה לו צד קשיח או שיהיה ללא ספוג ורשתי. לאחר שנה אין בעיה לעבור ללטקס שדומה לויסקו אך טיפה יותר קשיח ואם רוצים מצע רך יותר אז ויסקו. מעבר לכך אין כל בעיה בריאותית גם הילדים שלי (כבר גדולים) ישנים על ויסקו שלדעתי עדיף על לטקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו