התייעצות על עגלה לקראת ילד שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על עגלה לקראת ילד שני
    מ
    04/03/2019

היי קובי
    נעזרתי בך גם בהריון הראשון, כיף שיש מישהו עם ידע נרחב כמו שלך ואפשר להתייעץ.
    בהריון שני ועם מספר מגבלות לגבי העגלה העתידית:
    גרים בבניין עם מעלית פיצית (רוחב 52 סמ) וכן כ10 מדרגות לפני חדר המדרגות. אין לי אוטו או חדר עגלות כך שחייבת להעלות את העגלה הביתה.
    אני מאוד אוהבת לטייל בחוץ כך שחשוב לי עגלה שתאפשר לי יציאה וחזרה קלה מהבית עם 2 קטנטנים (הגדול יהיה בן כמעט 2 אבל יהיה בגן רוב הזמן).
    חשוב לי כמובן אמבטיה לקטנטן ועגלה שתצליח להחזיק טרמפיסט. עוד משהו שקשה לי איתו בטיולון הנוכחי הוא שהכוונון הוא באמצעות שרוך... מעדיפה רגיל.
    לסיכום הדרישות:
    1. עגלה צרה שיכולה להכנס למעלית של 52 סמ
    2. שתהיה מספיק יציבה כדי לעלות מדרגות
    3. שתהיה מספיק יציבה כדי להלביש עליה טרמפיסט וגם תיק גדול ל2 ילדים (וקניות אם נהיה גרידיים)
    4. ללא שרוך - (הטאי טאי ירדה מהאופציות)
    5. אני יודעת שאתה תומך בטיולון דו כיווני וזה גרם לי לפסול כמה עגלות בסבב הקודם, אבל בגלל שאני קלינאית תקשורת וחופרת לילד בין כה וכה זה בסדר גם אם הטיולון יפנה החוצה...
    תודה לךךך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2019

שלום מ,

מכיוון שאת לא רוצה טיולון עם שרוך, רוב הטיולונים/עגלות החד כיוניים הם עם שרוך.
    מקריאת הדרישות לדעתי בוגבו בי עונה הכי טוב לדרישות.
    רוחב צר, נוחה מאוד לניוד בדרכים עירוניות וקצת מעבר, קלה כך שאפשר לקפל ולשאת במדרגות עם ילד ביד השניה, שינוי מצבים עם לחצן יכולה להתמודד עם טמפיסט ותיק.

אם בכל זאת חד כיווני לדעתי הטאיטאי היא האופציה הכי טובה. אמנם יש לה מנגנון שרוך אבל הוא יותר חכם וקל לתפעול, ממליץ פשוט לגשת לחנות עם אחד מהקטנטנים, להשכיב הטיולון ולנסות לשנות מצבים, אז תראי אם זה מנגנון שקל לך לעבוד איתו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

מ
    06/03/2019

תודה קובי.
    לא התכוונתי שמעוניינת בטיולון חד כיווני, התכוונתי שלא אפסול עגלה כזו אם תתאים לי משאר הבחינות.
    יש לך מושג לאיזה עוד עגלות מלמד הבוגבו בי יש שלדה צרה לצד יציבות טובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/03/2019

שלום מ,

אין הרבה, רוב העגלות הן מעל ל55 ס"מ.
    חוץ מהבי יש את סייבקס מיוס שדי צרה ויציבה אבל לדעתי מהשתיים הבי עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו