כיסוי ידיות לבייבי בוס טייגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסוי ידיות לבייבי בוס טייגר
    אילה
    06/03/2019

שלום וברכה
    קנינו עגלת בייבי בוס אפורה לפני שלשה חודשים, והשבוע ראינו שבדגם החדש יש ידיות עם כיסוי עור.
    רצינו לדעת אם אפשר להשיג את הכיסוי בניפרד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/03/2019

שלום אילה,

לצערי לא כי זה תפור. אפשר לרכוש רפידות סיטי גריפס שאני ממליץ גם לעגלות עם ידית מעור, לדעתי זה בד הרבה יותר נעים למגע, שמונע הזעה והכי חשוב ניתן לכיבוס ולכן שומר על הידית סטרילית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההמלצה על בייבי בוס טייגר מניסיון

שרון
    11/03/2019

היי איילה
    אני רואה שקנית לאחרונה את העגלה של בייבי בוס טייגר והייתי שמחה לשמוע אם את ממליצה עליה.
    בגלל שהיא יחסית חדשה אני לא רואה בכלל חוות דעת וזה לדעתי נורא חשוב.
    חשוב לי לדעת על:
    מבחינת אמבטיה- הרוחב שלה,
    בכללי איכות הנסיעה
    האם לא מפריע לך שאין הגבהה למזרון(מבחינת פליטות של התינוק שאי אפשר לכוונן את המזרון בקטנה)
    וכמובן לגבי הטיולון

אשמח לתשובתך
    שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/03/2019

שלום שרון,

אני מקווה שתקבלי בהקדם מענה מאילה, לדעתי זה חשוב לקבל ולשמוע דעה של משתמשים!
    יחד עם זאת לגבי הכיוונון באמבטיה, ב90% מהעגלות אין את הכיוונון, ניתן לרכוש כרית משולש שעושה את העבודה. כמוכן מרבית התינוקות אינם יפלטו בעגלה אם, לאחר ההאכלה/הנקה נחזיק אותם כמה דקות על הידיים עד הגרפס, הגב העולה רלוונטי בעיקר לתינוקות עם ריפלוקס.
    לגבי איכות נסיעה, אני ממליץ בכל עגלה בטרם הרכישה/הזמנה לשים משקל של 9 עד 12 ק"ג (משקל ממוצע של תינוק עד גיל שנה) ולטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, כך תוכלו לבד להבין את נוחות הניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מרוצה מהביבי בוס. וגם מוכרת יד 2

עדח
    14/03/2019

העגלה מאוד נוחה . הבן שלי נולד 4 קילו והיה בעגלה עד השבוע. גיל חצי שנה . פשוט הגיע למשקל המקסימלי ( הוא תינוק גדול והיה לו מאוד נוח באמבטיה
    הקיפול של העגלה מאוד נוח.

אם תרצי אגב אני מוכרת את העגלה
    כיון שעוברת לטיולון של היויו .... לצערי בעיקר בשל אילוצי מקום באוטו ( באגז פיצי והעגלה על חשבון כל הבאגז )

אם תרצימפרטים נוספים בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו