מנשא לתינוק ניו בורן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מנשא לתינוק ניו בורן
    אבישי
    09/03/2019

אהלן קובי
    לאחרונה הזמנתי מנשא של חברת בייביביורן, מנשא מדגם miracle mesh.
    בביקור בשילב נאמר לי על ידי מנהלת הסניף כי מנשאי בייבי בורן אך מדגם one, כבר אינם מיובאים בגלל אי נוחות של התינוק בפיסוק הרגליים, האם ידוע לך או שמעת על ביקורות או איסורים דומים גם על הדגם miracle? אני חושש כי מדובר באותו מותג למעשה רק הדגמים שונים.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשא לתינוק ניו בורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/03/2019

שלום אבישי,

לא ידוע לי על הפסקת יבוא דגם הONE, זהו דגם הדגל של החברה ולכן קשה לי להאמין. ממליץ לבדוק מול בוגבו ישראל, היבואנים של בייבי ביורן את הנושא.
    דווקא דגם הONE מציע תנוחת פיסוק אשר עדיפה מאשר התנוחה שהמירקל מציע, במירקל התנוחה היא רגילה כאשר הרגליים ישרות כלפי מטה, הוסבר לי ע"י אורטופד ילדים ומומחים להתפתחות תינוקות שזו זווית שאינה נכונה לתינוק ועלולה לעכב התפתחות, בעיקר של זחילה, אחדד שוב, אין שום בעיה בריאותית רק סיכוי ליצור עיכוב, זה לגבי המירקל.
    בוואן זה אחרת לגמרי והתנוחה מעודדת תינוקות להתפחות רגילה או מהירה יותר בשל תנוחת הפיסוק.
    יכול להיות שתינוקות לא אוהבים את התנוחה הזו אך לדעתי וכפי שהוסבר לי רצוי להרגיל אותם לכך כי בסוף זו תהיה התנוחה הטבעית שלהם בשלב הזחילה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו