המלצה לטיולון חזק ועמיד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון חזק ועמיד
    רבקה
    12/03/2019

שלום,
    אשמח להמלצה על טיולון נוח לילד ונוח להורה, פרקטי עמיד נוסע בקלות יחסית.
    השימוש הוא בעיקר בעיר, אני נדרשת כל יום להכני ס ולהוציא אותו מהאוטו כך שהמשקל ונוחות הקיפול חשובים.
    לא מחפשת משהו יוקרתי, אלא באמת מוצר טוב ופרקטי.
    (היה לי ציקו לייטוואי, חוץ מאיכות הנסיעה (גלגלים נתקעים) הייתי מרוצה.)
    מה ההמלצה שלך?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון חזק ועמיד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/03/2019

שלום רבקה,

בסגנון של הלייטוואי יש את מקאלרן XT אבל הוא יקר.
    יש את הטיולונים הקומפקטיים עם ידית אחת שמהם לדעתי טיולוני MOM טובים ולא יקרים וגם איזי ווקר XS שכרגע במצבע בשילב הוא טיולון טוב ולא יקר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון ?

רבקה
    12/03/2019

תודה על המענה,
    חשבתי על הmom tiktak - מה דעתך לגביו?
    חוץ ממנו התלבטתי גם לגבי בייבי גוגר סיטי מיני וביבהm.
    (האיזי ווקר נראתה לי לא ככ יציבה- מה דעתך?)
    ומבין כל הנל מה ההמלצה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/03/2019

שלום רבקה,

הג'וגר יותר עגלה ולכן המשקל כבד יותר והקיפול גדול יותר, כמוכן אין מדרך רגליים מתכוונן.
    הטיקטק מעולה לדעתי כי יש לו גב מצבים עם לחצן, הוא הכי נוח לקיפול, החיסרון היחיד זהו הגגון שטיפה קטן, אמור להשתנות במשלוח הבא.
    לגבי הווקר, אני לא הרגשתי כך אבל היא הקלה מה-3 ולכן זה בהחלט יכול להרגיש פחות יציב, לדעתי אין מה לחשוש.
    הביבה M כמו הג'וגר יותר עגלה ולכן הקיפול גדול יותר, לדעתי הכי פחות נוחה לניוד מה-3 והכי מסורבלת בקיפול, היתרון הגדול כמו בטיקטיק זה שינוי מצבים עם לחצן.

ההמלצה שלי היא לנסות עם התינוק, להושיב בכל אחד מהטיולונים, לטייל בחנות ומחוצה לה אם אפשר, לראות מה נח לו ולכם הכי, לנסות לתפעל (לשנות מצבים כשהתינוק בטיולון) ולאחר מכן להתנסות בקיפול ולהחליט מה מבין כולם הכי טוב לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רבקה
    13/03/2019

שוב תודה,
    אתה יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של mom tikta?
    ולמה א"א למצוא אתר לא ישראלי שמציג את העגלה הזאת?

מה היתרון הגדול של מקלארן אטום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/03/2019

שלום רבקה,

איני יודע, אפשר לפנות ליבואן שניר בבה.
    המקלארן זו מקלארן, מותג הטיולונים הידוע, הותיק ועדיין המוביל בעולם. האטום הוא הדגם המתקדם ביותר שלהם. היתרון המרכזי לדעתי על פני הטיולונים בסגנון הוא יכולת הניוד העדיפה.
    הוא עשוי מחומרים איכותיים יותר אבל איני בטוח שמחירו הכלכך יקר כלכך מוצדק. זה כבר שיקול שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילבר קרוס ג'ט

רבקה
    14/03/2019

תודה רבה!
    שאלה אחרונה-
    מה דעתך על הסילבר קרוס ג'ט?
    ובהשוואה למאמ טיקטק מי עדיף לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2019

שלום רבקה,

אני פחות אוהב את הג'ט, לדעתי מסורבלת מעט בקיפול ופחות נוחה בניוד לעמות רוב הדגמים המקבילים. כמוכן גם יקרה יותר.
    דגם הווינג יותר מוצלח אבל זה למעשה איזי ווקר XS ביותר יקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו