המלצה על טיולון- בירור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון- בירור
    פנינה
    12/03/2019

קובי שלום,
    אני מחפשת טיולון יציב ונוח לילד בן שנה וחצי. כרגע משתמשת בטיולון של עגלה משולבת שמאד כבד לי. אנחנו גרים ביישוב שיש בו גם דרכים קצת משובשות אבל לרוב הדרך נוחה.
    יש כמה מדרגות בכניסה לבית.
    קיבלתי המלצות טובות על המקלארן אבל אני לא בטוחה עד כמה נוח לנייד טיולון עם שתי ידיות אחיזה.
    אודה לך מאד אם תוכל להמליץ על טיולון, המגוון עצום וקשה להבין איך לבחור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון- בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/03/2019

שלום פנינה,

אכן מקלארן הם הרמה הגבוהה ביותר אך הם מאוד מיושנים אלא, שכעת יש דגם חדש שנקרא אטום שמגיע ממש לחזית החדשנות בטיולונים ולכן מומלץ לבחון אותו.
    רוב הטיולונים אינם נוחים בדרכים משובשות בשל גלגלים קטנים וקפיצים בסיסיים.
    אם מוכנים להתפשר מעט על משקל וגודל קיפול אבל אז ללכת על טיולון עם גלגלים גדולים שיאפשר נוחות ניוד טובה אז הייתי ממליץ לבדוק את ביבה טאיטאי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

פנינה
    13/03/2019

קובי שלום ותודה על המענה המהיר.
    הדגם החדש של מקלארן מאד יקר וחפשתי משהו במחיר יותר סביר.
    את ביבה טאיטאי בדקתי לפני שרכשתי עגלה משולבת, והחלטתי לא לקנות - אני לא בדיוק זוכרת למה. חשוב לי שהטיולון יהיה קל יחסית, כדי שאוכל להתמודד עם המשקל.
    אולי יש עוד משהו שאתה יכול להמליץ?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/03/2019

שלום פנינה,

הבעיה המרכזית היא הדרכים המשובשות, רוב הטיולונים לא התמודדו איתן בצורה טובה.
    אפשר לבדוק את ספורטליין ווייפר שיש לה גלגלים סבירים, משקלה יחסית קל והקיפול נוח וקומפקטי יחסית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו