כיסא בטיחות לילד שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לילד שני
    שרית
    13/03/2019

הבן שלי יהיה בן שנה ועשרה חודשים כשאלד. כרגע הוא יושב מקסי קוזי אקסיפיקס שהוא די נוח לי כי הוא מסתובב אבל אני ממש לא מרוצה מזווית השכיב שלו כשהוא נגד הכיוון (כרגע עדיין נוסע נגד הכיוון). כמו כן הוא מתאים רק מגיל ארבעה חודשים. הבנתי שכאשר הוא יגיע ל15 קילו אצטרך להעביר אותו לקיבוע עם חגורה (לא חושבת שיש לאקסיפיקס).
    אני רוצה לקנות לתינוקת שתיוולד כיסא בטיחות מגיל לידה וחשבתי לקנות את הברייטקס מרתון וכשבני יגיע ל15 קילוגרם להחליף ביניהם (הגדול ישב בברייטקס והקטנה ב אקסיפיקס) אבל המוכר בחנות אמר שהוא לא ממליץ על המרתון מגיל לידה. חושב שהוא גדול מידי. האם אתה מסכים איתו? האם השכיבה שלו מספקת? או שכדאי לקנות משהו אחר? אם כן, יש עוד כיסאות שאפשר לקבע עם חגורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לילד שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/03/2019

שלום שרית,

המרתון סביר לגיל לידה בשכיבה, הוא אכן גדול אבל אפשר לרכוש מקטין כיסא לתינוק ובזה סיימנו את "אי הנוחות".
    לדעתי צ'יקו נקסטפיט הרבה יותר נוח לתינוקות כנגד הכיוון גם בגלל הזווית וגם בגלל המקטין שבה בליט אין יחד איתו. בדרך הוא ההמלצה הראשונה שלי ולאחר מכן המרתון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו