עגלה קלה ונוחה-מתלבטת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה קלה ונוחה-מתלבטת
    מירית
    21/03/2019

קובי שלום,
    כיום, יש לי בבית את עגלת הבוגבו בי 3 והשתמשתי בה עבור 2 ילדים. אנחנו מצפים לילד שלישי ולמען הטמת הבוגבו הפכה להיות בעיניי כבדה נורא (אני בחורה קטנה יחסית) וזאת לאחר שהתנסתי עם טיולונים שונים (היום משתמשת בטיולון של מיטו, חברת גו בייבי) ואני מרוצה ממנו מאוד. אני שוקלת במקום הבוגבו לרכוש את היויו פלוס. אני יודעת שיש לה חסרונות כמו לדוגמא האמבטיה שקטנה מאוד והטיולון שהשכיבה אינה מלאה. לא רוצה לעשות משהו שאתחרט עליו. מה מנסיונך הרב, מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה קלה ונוחה-מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/03/2019

שלום מירית,

אני מבין את ההלתבטות אבל כשאת קונה טיולון ולדעתי לא משנה כמה מייפיפים את זה שזה מתאים לניו בורן, זה פשוט לא מתאים!
    מעבר ל"אמבטיה" הקטנה, הטיולון שלא שוכב מלא הטיולון חד כיווני, לדעתי כאמא ל-2 את די אמורה להעריך את האפשרות להסיע תינוק כשהוא עם הפנים אלייך.
    לצערי אין נוסחאת קסם שתהפוך עגלה לקלה מבלי להתפשר על דברים מסויימים, לדעתי ככל שנרד במשקל כך נוריד או נאלץ לוותר על דברים שלדעתי חשובים.
    אם בכל זאת את רוצה ללכת על הסגנון של היויו לדעתי היא המצטיינת בסגנון הזה.

ההמלצה שלי היא להישאר עם הבי לפחות עד גיל שנה ואז לעבור לטיולון המיטו או לרכוש יויו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו