התלבטות לגבי העגלה של ספורט ליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי העגלה של ספורט ליין
    עדי
    24/03/2019

שלום
    אני קצת מבולבלת. לכל חנות שאני נכנסת ישר ממליצים על הספורט ליין.
    הבגאז שלי קטן לכן אני חייבת עגלה שתכנס ג'ואי לא נכנסת לי לאוטו אני צריכה להוריד א הגלגלים הגדולים.

נכון הספורט ליין מתקפלת נוח...נראת נוחה...
    אבל חדשה יחסית בשוק אני לא מוצאת יותר מידי חוות דעת.

האם יש עוד עגלות שנסגרות לערך לגודל של הספורט ליין? ( באמת שכל מוכר/ת ממליץ רק על הספורט ליין וכשאני מבקשת לראות עגלה אחרת מראים בזלזול בטח מקבלים עמלה יפה)

האם לאחר שנה וחצי אתה ממליץ על הספורט ליין? יצא לך לשמוע לגבי העגלה הזאת?

אשמח לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו...

עדי
    24/03/2019

חשוב לי שהעגלה תהיה גבוהה... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/03/2019

שלום עדי,

אני לא יכול לסנגר על חנויות או להצדיק את הטענות שלך כי איני יודע מה ביקשת לראות? אם הגדרת להם תקציב? וכו'
    אני כן יודע לומר שאין עגלה דומה לה בתקציב הזה ולכן אם הרף שלכם הוא 2000 ש"ח ואני הייתי בעל חנות זה מה שהייתי מראה לך בלי קשר לריווחיות של החנות. אם התקציב באזור ה- 3000 עד 4000 ש"ח בהחלט הייתי מראה לך עגלות אחרות שלדעתי טובות יותר מהסיילו. בנוסף חשוב לציין שכל העגלות בעלות קיפול קטן יחסית נמוכות! ככל שעגלה נמוכה כך המשקל יורד וגודל הקיפול.

גם לי לא הצגת תקציב ולכן קשה לי לכוון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

עדי
    25/03/2019

לא נאמר תקציב בחנויות.

אשמח לדעת על מה כדי בכלל להסתכל?
    מאמס אנד פאפס?
    הבעיה העיקרית זה הגודל של הבגאג שלי באוטו.

אני באמת לא יודעת עד כמה הספורט ליין בטיחותית אין חוות דעת.

אשמח להמלצה ליגלה שנסגרת לגודל סביר

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/03/2019

שלום עדי,

לגבי החנויות, מובן. לדעתי המון חנויות הופכות להיות חסרות מקצועיות, חבל לי מאוד על כך.
    לגבי העגלות, כפי שרמתי אם אנחנו מתקדמים לתקציבים של 3000 עד 4000 ש"ח יש לך 3 אופציות נפלאות, לדעתי כל ה3 הרבה יותר איכותיות מהספורטליין.
    אני מתחיל מהזול ליקר, כמוכן אני רושם מחיר מומלץ לצרכן יכול שבחנויות עם מיקוח או בתקופות מבצע המחיר יהיה נמוך יותר!

1. האופציה הזולה ביותר היא בייבי בוס טייגר, מחיר מומלץ 3000 ש"ח. גילוי נאות, זוהי עגלה שאני משווק ואני אישית פיתחתי על סמך ניסיוני והדרישות שאני רואה שחוזרות בפורום וחסרות בעגלות בשוק.
    היא קלה יותר מהספורטליין, נוחה יותר לניוד, יותר קטנה לאחר הקיפול ונשארת עומדת לאחר הקיפול. היתרון הגדול לדעתי הוא המושב שמגיע יצוק מפלסטיק (כמו בבוגבו בי) ולכן השכיבה שטוחה יותר והישיבה זקופה יותר ובזווית שקרובה ל-90 מעלות, לדעתי דבר סופר חשוב כי התינוקות אוהבים לרכון קדימה וכשהמושב יושב בשיפוע התינוק מאבד את תמיכת הגב.
    היא בנויה מחומרים סופר איכותיים ויקרים ולכן מדובר בעגלה מאוד עמידה. החסרון שזה לא מותג ידוע וגם כאן יהיה קשה לקבל חוות דעת כי היא בערך כמו הספורטליין בשוק, תקופה יחסית קצרה.

2. סייבקס מיוס, נמכרת באזור ה- 3800 עם סלקל ו3200 ללא, זה מחיר כיסוח כי יש לגביה תחרות גדולה.
    כמו הטייגר מאוד קלה, גם היא מאוד קופקטית, מציעה זווית ישיבה ושכיבה טובים. הקיפול נוח. אני אישית פחות אוהב שהמושב אינו יצוק מפלסטיק אבל מצד שני זה מוריד משמעותית את משקל העגלה. נוחות הניוד בעיר טובה אך מעבר לדעתי תהיה קצת פחות נוחה בניוד וגם טיפה יותר תצריך מאמץ בעליה וירידה ממדרכה.

3. ארמדילו פליפ XT3, הדור השלישי של הדגם ורק מספר ימים בארץ לכן חוות הדעת שתראי הם לדורות הקודמים. השיפור הגדול בדור החדש הוא נוחות ניוד מעולה, כמו בטייגר מתניידת בקלות ובכמעט בכל תוואי שטח. הקיפול נוח, ביד אחת וסופר קומפקטי. המושב כמו בטייגר יצוק מפלסטיק ולכן לדעתי תומך טוב יותר. החיסרון הגדול שלה הוא המשקל, מעל 11 ק"ג שזה כבר נחשב כבד. נמכרת ב- 3500 ש"ח.

אם מוכנים לחצות את רף ה- 4000 ש"ח יש כמובן את בוגבו בי שעונה לכל הדרישות ויש חוות דעת מכאן והלאה ברחבי הרשת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדי
    26/03/2019

תודה רבה.
    נאמרו פה דברים שלא חשבתי עליהם.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו