עזרה בבחירת כסא חדש לתינוקת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת כסא חדש לתינוקת
    דנה
    26/03/2019

שלום,

רציתי להתייעץ איתך בבחירת כסא בטיחות חדש לתינוקת בת 8 חודשים. התינוקת שוקלת כרגע 10 ק״ג ונוסעת בסלקל ואנחנו רוצים עבורה כסא בטיחות. יש גם בן בן 2.4 ששוקל 14 ק״ג ובהמלצתך קנינו לו בזמנו נקסטפיט זיפ.
    אני מתלבטת אם להשאיר את בן ה2.4 בכסא שלו ולקנות גם לה כסא כזה או לקנות לו את הבוסטר של צ׳יקו (מייפיט) ולהעביר אותה לכסא שלו.
    נאמר לי שהנקסטפיט עדיף על הבוסטר מייפיט מבחינה בטיחותית.
    עד איזה גיל/משקל בן ה-2.4 עוד יוכל לנצל את הנקסטפיט..?

אשמח לעזרתך בבחירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/03/2019

שלום דנה,

אכן הנקסטפיט עדיף בטיחותית. הבת שלי ישבה עליו עד גיל 5 שנים + כמעט עד 6.
    ההמלצה שלי היא לרכוש עוד נקסטפיט או ברייטקס אם מוותרים על אופצית הבוסטר. החיסרון ש-2 נקסטפיט סוגרים את כל המושב האחורי, בנוסף זה יצריך רכישת בוסטר/ים בעתיד.
    לדעתי המייפיט לא נופל משמעותית מהנקסטפיט וכן הייתי חושב לכיוונו או גרקו נאוטילוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

דנה
    26/03/2019

תודה קובי, לא הבנתי מה כתבת בשורה התחתונה. האם הכוונה שמייפיט לא נופל *בטיחותית* מהנקסטפיט? כי בשורה הראשונה כתבת שהוא עדיף עליו. אז לא ככ הבנתי...

אשמח אם תסביר לי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/03/2019

שלום דנה,

כוונתי שהנקסטפיט טוב יותר מבחינה בטיחותית אבל, המייפיט עדיין נחשב לבטיחותי מאוד, אמנם לא כמו הנקסטיפיט אבל עדיין הפער לא גדול.
    בגלל הגודל של הנקסטפיט והגיל לדעתי כן שווה ללכת על המייפיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו