המלצות לגבי כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לגבי כיסא בטיחות
    נופית
    26/03/2019

היי . יש לי היום דונה שמשמש אותי גם לרכב.. אני יודעת שזה לא בדיוק הגדרה של כיסא בטיחות.. הילד בן 3 חודשים ןרציתי לדעת עד מתי הוא יוכל להיות בדונה ויהיה לו נוח , ואם מחליפים לאיזה כיסא בטיחות עדיף להחליף? הבנתי שיש כאלה שמשתנים יחד עם הגיל והמשקל וככה לא צריך כל כמה זמן לקנות חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לגבי כיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/03/2019

שלום נופית,

זה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מילד לילד, כמוכן זה גם משתנה בעונה מכיוון שבחורף הלבוש יותר עבה. טכנית אמור להתאים עד שנה, לרוב בחודשי קיץ זה מתאים בין 8 חודשים לשנה ובחורף בין 6 חודשים ל 10 חודשים.

כיסאות אפשר לרכוש מעתה מכיוון שיש המון שיכולים להיות מותקנים כנגד הכיוון, זה מתפצל לשניים: כאלו שהם עד משקל 18-30 ק"ג וכאלו שגם הופכים לבוסטר ואז הם עד משקל 45 ק"ג. לדעתי אלו שהופכים לבוסטר מיותרים כבוסטר ועדיף לפצל ולרכוש כיסא ובעתיד בוסטר, אמנם זה סיפור מעט יקר יותר אבל הרבה יותר פרקטי ולדעתי עדיף גם בטיחותית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו