המלצה על עגלה יד 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה יד 2
    ענבל
    31/03/2019

קובי שלום
    בהמשך להתייעצות קודמת..עדיין מתלבטת
    תינוק בן חצי שנה.. ישן במשך היום עדיין באמבטיה ואשמח אם יוכל להמשיך עוד קצת..
    מעוניינת בעגלה שתהיה בראש ובראשונה מרווחת, ארוכה ונוחה לתינוק טיולון דו כיווני, קיפול יחסית קטן (לרכב 7 מקומות) השימוש בעגלה ביום יום בעיקר בבית ובטיול בישוב מתלבטת בין כמה הצעות שראיתי לעגלה ביד2:
    בבה קונפורט אלאה
    אינגליזינה טרילוגי
    פג פרגו בוק
    איי בי סי ממבה או סלסה
    וממס אנד פאפס סולה

מבחינת נוחות להורה חשוב שהידית תהיה יחסית גבוהה וקיפול נוח

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה יד 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/03/2019

שלום ענבל,

הטרילוג'י מעולה מבחינת גודל הקיפול אך לא נוחה בניוד הידית יחסית נמוכה ולא מתכווננת.
    האלאה כבדה ובעלת קיפול ענק יחד עם טיולון, אם תפרידו את הטיולון טרם הקיפול אז הקיפול יהיה בגודל סביר אך 2 חלקים וכמובן מסורבל יותר. הידית יחסית נמוכה ולא מתכוונת.
    בבוק הידית לא מתכווננת לגובה אך בגובה סביר, נוחות הניוד סבירה ואם היא עם שלדת S אז הנוחות טובה. הקיפול יחסית גדול, צריך לבדוק ברכב כי אני בספק שתיכנס.
    איי.בי.סי מעט כבדות אך לדעתי אין סיכוי שיכנסו, הקיפול גדול. כמוכן כל דגמי היצרן לא מציעים שכיבה מלאה, רק משנתון 2019 כלומר אין כיד 2.
    הסולה בגובה נמוך, לדעתי גבולית לרכב. דגם הפליפ XT שלהם יהיה עדיף לדרישות שלכם.
    חשוב לציין שהכוונה שלי בבעייתיות לרכב ב-7 מקומות לא נשאר תא מטען כאשר כל המושבים פתוחים!
    הייתי ממליץ גם לבדוק את בוגבו בי שהיא קלה, בעלת נוחות ניוד יחסית טובה (תלוי כמה הדרך משובשת) והידית יחסית גבוהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה יד2

ענבל
    31/03/2019

תודה רבה

כרגע אנחנו עם התינוק על אמבטיה של ללה גודבייבי וכאשר מקפלים אותה כן מצליחים להכניס את השילדה והאמבטיה לרכב כשכל הכסאות פתוחים , די בדוחק אמנם (רק בכדי שתקבל אינדיקציה לגודל תא המטען) האם הפג גדולה יותר?
    ובכלל למה היית ממליץ להעביר את התינוק עכשיו כשהאמבטיה כבר די צפופה...
    יותר מהכל חשוב לי שיהיה מרווח ונוח לתינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/04/2019

שלום ענבל,

אכן זה נותן מושג כי ברוב רכבי ה-7 מקומות שאני מכיר זה לא אמור להיכנס יחד עם האמבטיה. הבוק יחד עם הטיולון מתקפלת פחות או יותר למימדים של שלדת הללה. לדעתי מכל האופציות אם מוצאים עם שלדת S זו האופציה הטובה ביותר, כמובן שאני ממליץ מאוד לא לרכוש לפני הבדיקה ברכב!
    עוד דבר, פג עצמם או חנויות מוכרים דגמים משנתונים ישנים (ואין הבדל משמעותי בינם ל-2019) במחירים מאוד נמוכים ומוצר חדש, אולי שווה לעשות גם בדיקה כזו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו