כיסא בטיחות שני לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות שני לרכב
    נ
    02/04/2019

הי קובי,
    בעקבות המלצתך קניתי צ'יקו נקסטפיט. האם אני חייבת להתקין אותו אצל מתקין מוסמך?
    שאלה שנייה: אני רוצה לקנות כיסא בטיחות לרכב של אמא שלי. התקציב: עד 800 שקל. חשוב לי שאפשר יהיה להעביר אותו בקלות למכוניות אחרות. תוכל להמליץ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות שני לרכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2019

שלום נ,

בתקציב הזה לדעתי אוונפלו טריומף הוא האופציה הטובה ביותר. אם רוצים משהו יותר בסיסי יש את השור רייד שלהם או קוסקו סנרה. את שניהם יחסית קל להתקין עם איזופיקס ויחסית מסורבל עם חגורה. לא חייבים מתקין מורשה אפשר להתקין לבד ולאחר ההתקנה לוודא שהכיסא לא יכול לזוז יותר מ-2 ס"מ לכל צד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך במתקין מוסמך?

נ
    03/04/2019

גם לא במקרה של הצ'יקו נקסטפיט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/04/2019

שלום,

לדעתי זה מאוד תלוי בכם, בארה"ב לדוגמא הרוב המוחלט מתקין לבד ללא מתקין מורשה, אלו שמעט חוששים נעזרים במתקין מורשה כאשר בארה"ב זה שירותי הכבאות. אז זה שיקול שלכם, יש היום נק' עם מתקין מורשה שמתקינות בחינם אך משך זמן ההמתנה ארוך. אפשר לפנות לבטרם ולהזמין מתקין אליכם בתשלום.
    לדעתי הנקסטפיט מאוד קל להתקנה בעיקר כאשר עושים זאת עם רצועות האיזופיקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו